RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: Jak upéct maso, aby bylo měkké a mělo křupavou kůžičku
Nenapadá mně napsat nic jiného a nic výstižnějšího než VYNIKAJÍCÍ. Děkuji, bylo mi potěšením .
moc chutnalo, i když jsem nedala, ani celer, ani chilli, na palivé nejsme, a celer jsem zrovna neměla..
Chutnalo nám, jen s řeckým kořením mi trochu ujela ruka a tak měla zelenina větší říz. Nemáme malé děti, tak to nebylo na závadu.
jo a ještě jsem chtěla říct, že cukety bych klidně dala i víc, je tam dobrá
nemám dobré zkušenosti s kusem masa v celku, měla jsem ho vždycky suchý, tohle však zůstalo šťavnatý a když jsem krájela plátky, tak ze špalíčku šťáva i vytékala
Celer nemusíme nikdo z nás,ale risk je zisk a obrázek byl moc lákavý.Maso jsem z časových důvodů nakrájela,do receptu jsem ještě propašovala čerstvou papriku a oregano dala čerstvé.Bylo to straaašně moc dobré a celer nikdo ani nevnímal.
Když se hrnec natlakoval, nechala jsem ho asi 15 minut vařit, pak jsem ho vypla a nechala vyfunět. Možná jsem měla vypnout o chvíli dřív, ale ještě se úplně nerozsypalo, jen se už maso hůř krájelo, protože bylo jak máslíčko. Dělala jsem k maso taky rýži a moc nám chutnalo. Je to rychlé a z jednoho hrnce, díky za recept. Mirka