• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové na žampionech se slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na žampionech se slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na žampionech se slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřová plec
    • anglická slanina
    • žampiony
    • sůl
    • pepř mletý
    • sladká smetana
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Na olivovém oleji osmažit vepřové maso. Zvlášt do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu a seškvaříme. Potom přidáme osmažené maso a nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Před koncem měkké maso vyjmeme na talíř, šťávu zahustíme smetanou a moukou. Poté opět vložíme maso a necháme chvilku prohřát. Podáváme s bramborem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové kotlety na žampiónech

Vepřové kotlety na žampiónech

Kuře na žampionech a zelenině

Kuře na žampionech a zelenině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika | 27. 5. 2013 22:02

    mnamka,dekuji

  • Pan Pstruh | 20. 4. 2013 17:37

    Vynikající se píše ty blbečku <3

  • ALAIII | 24. 11. 2012 19:12

    Tak sem to zkusil a bylo to vinikající ;-)

  • Hela | 8. 1. 2011 10:02

    Já jsem osmažila slaninu a na ní teprve maso, je to mňamka, doporučuju vyzkoušet.

  • fafejt fafejtova | 24. 4. 2009 14:06

    zní to lákavě a komentáře chválí.. právě jsem dala na plotnu. Také do papiňáku..a žampiony nebyly, tedy jsem dala předem namočené sušené bílé hříbky.. Děj se vůle boží! :-)).. Ale voní to krásně už teď.

  • ludmila horáková | 13. 2. 2008 12:19

    Moc chutnálo davam 1***.

  • ludmila horáková | 13. 2. 2008 12:18

    Moc chutnálo davam 1***.

  • kristyna p | 21. 3. 2007 13:09

    a taky je dobry to dat cely do papinaku .. pak se to nevaří tak dlouho ... a vysledek je stejný :o))

  • lucie zichova | 13. 6. 2006 13:50

    muzu k tomu podavat i houskovy knedlik,diky

  • Radka | 12. 6. 2006 09:28

    Teď jdu na to. Chci to udělat k obědu, tak jsem zvědavá, ale hned potom písnu, jak receptík chutnal:-)

  • Ivana | 10. 6. 2006 14:18

    Dneska jsem tuto baštu dělala k obědu a nezbylo ani "ň". Přijel i tchán a moc si pochutnal. Dávám 1*.

  • marcela | 10. 3. 2006 20:36

    Vynikajuce jedlo. Pri duseni som priliala trocha vody lebo sa mi zdalo ze sa ta slanina s masom pripaluje. Receptu to vsak neublizi, len je viac omacky a to nie je na skodu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Hladká mouka Pepř mletý Sladká smetana Sůl Vepřová plec Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Kuře v kari omáčce - rychlé

Kuře v kari omáčce - rychlé

Bramborové šišky na slano

Bramborové šišky na slano

Velikonoční mazanec bez vajec

Velikonoční mazanec bez vajec

Müsli tyčinky II.

Müsli tyčinky II.

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

129
Brokolice/květák v bramborovém těstě
Brokolice/květák v…
44
Slaný koláč z listového těsta
Slaný koláč z listového…
43
Mrkvovo-kedlubnové placky
Mrkvovo-kedlubnové placky
42
Výborné müsli - tyčinky
Výborné müsli - tyčinky
38
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi
Treska s gratinovanou…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Vepřové na žampionech se slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact