• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové na pórku s rýží
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na pórku s rýží

autor: petula1792
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na pórku s rýží
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g vepřová kýta
    • maggi v kostce
    • 2
      hrst pórek
    • 1
      ks cibule středně velká
    • grilovací koření
    • česnekové koření
    • gulášové koření
    • pepř mletý
    • sůl
    • mražená zelenina
    • voda
    • mouka

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme nadrobno cibulku a smažíme ji na olivovém oleji dozlatova. Poté přidáme pórek, zeleninu, maggi a chvilku smažíme. Pak přidáme maso obalené v koření nakrájení na kostičky. Zalijeme a dusíme přibližně 20-30 minut. Přikryjeme poklicí. Poté ztlumíme a zahustíme moukou s vodou. Poté podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Bůček na pórku z pečícího sáčku

Bůček na pórku z pečícího sáčku

Dušená orient plec v pórku

Dušená orient plec v pórku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Stříbro | 1. 5. 2017 18:54

    Bohužel toto je pravda a přidat ještě koření na kraby, žížaly a netopýry <:-)

  • Stŕibro | 1. 5. 2017 18:52

    Bohužel, toto je pravda a na kraby, žížaly a netopýry <:-)

  • Kacenka | 13. 4. 2014 08:26

    No, já myslím že recept je srozumitelný - a pokud někdo nepochopí, chyba nebude v receptu :-P A rejpalům bych doporučila kritizovat až po vyzkoušení... Já vyzkoušela a pochutnali jsme si :)

  • petula1792 | 28. 2. 2011 14:48

    na tuto stranku sem pridava recept poprve,nevím jak se dava o s čárkou a malé překlepy? To se stává každému ne? =-O

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 21. 1. 2011 21:04

    Jak koukám, tak si s náma asi někdo hraje. ;-)

  • Ladia
    Ladia | 21. 1. 2011 20:48

    Obávám se, že nikoliv. Už v názvu: porku - pórku. V postupu je několik hrubek: smaříme - smažíme; obalené - obalené; nakrájení - nakrájené; Přikrijeme - Přikryjeme; Potí - Poté.

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 21. 1. 2011 20:05

    Dobrý večer. Recept již prošel schválením a je v naprostém pořádku. Děkuji za pochopení. ;-)

  • Klára K. | 21. 1. 2011 19:58

    Myslím si, že čo sa dáva na tieto stránky, je všetko "Pokrm", je to nejak čudné zaradenie. Recept nie je ani označený, že čaká na schválenie!!!!!

  • 3dots | 21. 1. 2011 18:16

    "grilovací koření,česnekové, gulášové..." - už chybí jen směs na ryby :-\

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Z rýže Ze zeleniny Vepřové Červen Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové koření Cibule Grilovací koření Gulášové koření Maggi Mouka Mražená zelenina Pepř mletý Pórek Sůl Vepřová kýta Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský bramborový salát s kysanou smetanou

Vídeňský bramborový salát s kysanou…

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Lahodné tvarohovo-kávové řezy

Severoafrická cizrnová polévka

Severoafrická cizrnová polévka

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Koláč švestkový s drobenkou

Koláč švestkový s drobenkou

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Bleskové kuřecí kari s brokolicí

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
35
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
29
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

Veronika Arichteva po ztrátě miminka: Zbavuje se kšeftů

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Vepřové na pórku s rýží
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact