Do rozpáleného oleje vložíme cibuli, kterou si nakrájíme na kolečka. Cibuli necháme zpěnit a přidáme vepřové maso, které máme nakrájené na kostičky či nudličky. Zprudka osmažíme, opepříme a osolíme.
2
Dusíme cca 20 minut. Přidáme na plátky nakrájené 2 stroužky česneku, zeleninu, žampióny, sójovou a worcestrovou omáčku. Posypeme bazalkou a adžikou.
3
Než maso bude úplně měkké, přidáme zbytek česneku, který nastrouháme či přelisujeme.
4
Podle potřeby podléváme horkou vodou, popřípadě dochutíme podle chuti. Až bude maso měkké, můžeme podávat.
5
Jako přílohu jsem zvolila americké brambory, pečené v troubě s bazalkou, kmínem a solí na olivovém oleji. Přeji dobrou chuť. :)