Určitě znovu dělat nebudu. Jídlo mě zklamalo, bylo to jen pálivé maso se zeleninou. Možná by mohlo být dobré jak píše paní níže - zalité smetanou, ale zkoušet to nebudu.
Výborné!!
Zkuste použít hovězí maso přední, na kostky a jen zalít Moravankou, opepřit a osolit a v tlakovém hrnci povařit,pak trošku zahustit. Nic jiného nedávat, brambory jako přiloha.
Výborné. Jen by jsem doporucil míň kečupu. Jeto potom moc sladké. Měl jsem málo brambor tak jsem to vyřešil palicí brokolice. je to podle mě úplně jedno. Stačí jakákoliv zelenina. Jinak ta trocha brambor neměla chybu
Moc dobré, chválím. Už jsem to pekla 2x . Je to pikantní.
Ano, velice dobre, jiz dlouho u nas delame jako KOTLETY NA MORAVNCE = davam osolene a opeprene kotety preliji celou moravankou a nakrajim brambory na kolecka - ale ZALIJI SLEHACKOU... a na taliri si kazdy zasype strouhanym syrem.
Pikantní a velmi dobré.
Fakt super,rychlé,dobré,prudce jedlé.
Fantazie, ty brambory nemají chybu, kečupu jsem dala trochu víc, výborné.
Původně jsem dával víc masa než brambor, ale recept je asi na 1/2kg masa a 3/4kg brambor.
Kolik brambor a plecka, když je tak přesně odměřený kečup a olej?
Vyzkoušela jsem-pikantní a výborné. Neměla jsem ty párky,ale vůbec to nevadilo.