• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na Moravance

autor: holik.jiri
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na Moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová plec
    • 4
      ks párky debrecínské
    • brambory
    • sterilovaná zelenina Moravanka
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, syrové brambory na plátky, párky na kolečka. Vložíme do pekáčku, přidáme Moravanku i s nálevem, kečup, olej, osolíme a opepříme, vše promícháme.
2
Pečeme asi 50 minut zakryté a dalších 10 minut odkryté.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Vepřové Cordon Bleu

Vepřové Cordon Bleu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Víla Elvíra | 27. 8. 2016 16:19

    Určitě znovu dělat nebudu. Jídlo mě zklamalo, bylo to jen pálivé maso se zeleninou. Možná by mohlo být dobré jak píše paní níže - zalité smetanou, ale zkoušet to nebudu.

  • Hana Lorencová | 8. 5. 2009 13:21

    Výborné!!

  • Jiří Vymětal | 30. 4. 2009 13:50

    Zkuste použít hovězí maso přední, na kostky a jen zalít Moravankou, opepřit a osolit a v tlakovém hrnci povařit,pak trošku zahustit. Nic jiného nedávat, brambory jako přiloha.

  • Lukáš | 18. 3. 2007 19:42

    Výborné. Jen by jsem doporucil míň kečupu. Jeto potom moc sladké. Měl jsem málo brambor tak jsem to vyřešil palicí brokolice. je to podle mě úplně jedno. Stačí jakákoliv zelenina. Jinak ta trocha brambor neměla chybu

  • Iva | 8. 12. 2005 14:54

    Moc dobré, chválím. Už jsem to pekla 2x . Je to pikantní.

  • Jane von Taafe | 3. 12. 2005 09:27

    Ano, velice dobre, jiz dlouho u nas delame jako KOTLETY NA MORAVNCE = davam osolene a opeprene kotety preliji celou moravankou a nakrajim brambory na kolecka - ale ZALIJI SLEHACKOU... a na taliri si kazdy zasype strouhanym syrem.

  • Silvie | 22. 11. 2005 20:00

    Pikantní a velmi dobré.

  • Hana Teplárková | 22. 11. 2005 15:41

    Fakt super,rychlé,dobré,prudce jedlé.

  • Lenka | 21. 11. 2005 14:10

    Fantazie, ty brambory nemají chybu, kečupu jsem dala trochu víc, výborné.

  • Jiří Holík | 21. 11. 2005 14:07

    Původně jsem dával víc masa než brambor, ale recept je asi na 1/2kg masa a 3/4kg brambor.

  • Anna | 20. 11. 2005 21:41

    Kolik brambor a plecka, když je tak přesně odměřený kečup a olej?

  • Iva | 20. 11. 2005 17:54

    Vyzkoušela jsem-pikantní a výborné. Neměla jsem ty párky,ale vůbec to nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kečup - jemný Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná zelenina Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice s těstovinami a sýrovou omáčkou

Brokolice s těstovinami a sýrovou…

Rychle naložené okurky

Rychle naložené okurky

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Čokoládovo-tvarohový dort

Čokoládovo-tvarohový dort

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Listové tyčinky na sladko

Listové tyčinky na sladko

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

33
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Ševcovský salát
Ševcovský salát
16
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
16
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact