• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na Moravance

autor: holik.jiri
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na Moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová plec
    • 4
      ks párky debrecínské
    • brambory
    • sterilovaná zelenina Moravanka
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, syrové brambory na plátky, párky na kolečka. Vložíme do pekáčku, přidáme Moravanku i s nálevem, kečup, olej, osolíme a opepříme, vše promícháme.
2
Pečeme asi 50 minut zakryté a dalších 10 minut odkryté.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Víla Elvíra | 27. 8. 2016 16:19

    Určitě znovu dělat nebudu. Jídlo mě zklamalo, bylo to jen pálivé maso se zeleninou. Možná by mohlo být dobré jak píše paní níže - zalité smetanou, ale zkoušet to nebudu.

  • Hana Lorencová | 8. 5. 2009 13:21

    Výborné!!

  • Jiří Vymětal | 30. 4. 2009 13:50

    Zkuste použít hovězí maso přední, na kostky a jen zalít Moravankou, opepřit a osolit a v tlakovém hrnci povařit,pak trošku zahustit. Nic jiného nedávat, brambory jako přiloha.

  • Lukáš | 18. 3. 2007 19:42

    Výborné. Jen by jsem doporucil míň kečupu. Jeto potom moc sladké. Měl jsem málo brambor tak jsem to vyřešil palicí brokolice. je to podle mě úplně jedno. Stačí jakákoliv zelenina. Jinak ta trocha brambor neměla chybu

  • Iva | 8. 12. 2005 14:54

    Moc dobré, chválím. Už jsem to pekla 2x . Je to pikantní.

  • Jane von Taafe | 3. 12. 2005 09:27

    Ano, velice dobre, jiz dlouho u nas delame jako KOTLETY NA MORAVNCE = davam osolene a opeprene kotety preliji celou moravankou a nakrajim brambory na kolecka - ale ZALIJI SLEHACKOU... a na taliri si kazdy zasype strouhanym syrem.

  • Silvie | 22. 11. 2005 20:00

    Pikantní a velmi dobré.

  • Hana Teplárková | 22. 11. 2005 15:41

    Fakt super,rychlé,dobré,prudce jedlé.

  • Lenka | 21. 11. 2005 14:10

    Fantazie, ty brambory nemají chybu, kečupu jsem dala trochu víc, výborné.

  • Jiří Holík | 21. 11. 2005 14:07

    Původně jsem dával víc masa než brambor, ale recept je asi na 1/2kg masa a 3/4kg brambor.

  • Anna | 20. 11. 2005 21:41

    Kolik brambor a plecka, když je tak přesně odměřený kečup a olej?

  • Iva | 20. 11. 2005 17:54

    Vyzkoušela jsem-pikantní a výborné. Neměla jsem ty párky,ale vůbec to nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kečup - jemný Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná zelenina Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Houby na kyselo bez zavařování

Houby na kyselo bez zavařování

Jahodové řezy z Galaretky

Jahodové řezy z Galaretky

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Piškotový koláč s jahodami

Piškotový koláč s jahodami

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
40
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact