• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na Moravance

autor: holik.jiri
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na Moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová plec
    • 4
      ks párky debrecínské
    • brambory
    • sterilovaná zelenina Moravanka
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, syrové brambory na plátky, párky na kolečka. Vložíme do pekáčku, přidáme Moravanku i s nálevem, kečup, olej, osolíme a opepříme, vše promícháme.
2
Pečeme asi 50 minut zakryté a dalších 10 minut odkryté.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Víla Elvíra | 27. 8. 2016 16:19

    Určitě znovu dělat nebudu. Jídlo mě zklamalo, bylo to jen pálivé maso se zeleninou. Možná by mohlo být dobré jak píše paní níže - zalité smetanou, ale zkoušet to nebudu.

  • Hana Lorencová | 8. 5. 2009 13:21

    Výborné!!

  • Jiří Vymětal | 30. 4. 2009 13:50

    Zkuste použít hovězí maso přední, na kostky a jen zalít Moravankou, opepřit a osolit a v tlakovém hrnci povařit,pak trošku zahustit. Nic jiného nedávat, brambory jako přiloha.

  • Lukáš | 18. 3. 2007 19:42

    Výborné. Jen by jsem doporucil míň kečupu. Jeto potom moc sladké. Měl jsem málo brambor tak jsem to vyřešil palicí brokolice. je to podle mě úplně jedno. Stačí jakákoliv zelenina. Jinak ta trocha brambor neměla chybu

  • Iva | 8. 12. 2005 14:54

    Moc dobré, chválím. Už jsem to pekla 2x . Je to pikantní.

  • Jane von Taafe | 3. 12. 2005 09:27

    Ano, velice dobre, jiz dlouho u nas delame jako KOTLETY NA MORAVNCE = davam osolene a opeprene kotety preliji celou moravankou a nakrajim brambory na kolecka - ale ZALIJI SLEHACKOU... a na taliri si kazdy zasype strouhanym syrem.

  • Silvie | 22. 11. 2005 20:00

    Pikantní a velmi dobré.

  • Hana Teplárková | 22. 11. 2005 15:41

    Fakt super,rychlé,dobré,prudce jedlé.

  • Lenka | 21. 11. 2005 14:10

    Fantazie, ty brambory nemají chybu, kečupu jsem dala trochu víc, výborné.

  • Jiří Holík | 21. 11. 2005 14:07

    Původně jsem dával víc masa než brambor, ale recept je asi na 1/2kg masa a 3/4kg brambor.

  • Anna | 20. 11. 2005 21:41

    Kolik brambor a plecka, když je tak přesně odměřený kečup a olej?

  • Iva | 20. 11. 2005 17:54

    Vyzkoušela jsem-pikantní a výborné. Neměla jsem ty párky,ale vůbec to nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kečup - jemný Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná zelenina Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošovy drny

Krakonošovy drny

Pomazánka z krabích tyčinek III.

Pomazánka z krabích tyčinek III.

Smažené bramborové placičky

Smažené bramborové placičky

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Chimichanga
Chimichanga
42
Buřty na pivu
Buřty na pivu
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Kapela Lucie potvrzuje formu: Vyprodaný Londýn, filmová premiéra a velké narozeninové turné

Kapela Lucie potvrzuje formu: Vyprodaný Londýn, filmová premiéra a velké narozeninové turné

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Vepřové na Moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact