Maso nakrájíme na kostky, syrové brambory na plátky, párky na kolečka. Vložíme do pekáčku, přidáme Moravanku i s nálevem, kečup, olej, osolíme a opepříme, vše promícháme.
2
Pečeme asi 50 minut zakryté a dalších 10 minut odkryté.
Určitě znovu dělat nebudu. Jídlo mě zklamalo, bylo to jen pálivé maso se zeleninou. Možná by mohlo být dobré jak píše paní níže - zalité smetanou, ale zkoušet to nebudu.
Hana Lorencová
|8. 5. 2009 13:21
Výborné!!
Jiří Vymětal
|30. 4. 2009 13:50
Zkuste použít hovězí maso přední, na kostky a jen zalít Moravankou, opepřit a osolit a v tlakovém hrnci povařit,pak trošku zahustit. Nic jiného nedávat, brambory jako přiloha.
Lukáš
|18. 3. 2007 19:42
Výborné. Jen by jsem doporucil míň kečupu. Jeto potom moc sladké. Měl jsem málo brambor tak jsem to vyřešil palicí brokolice. je to podle mě úplně jedno. Stačí jakákoliv zelenina. Jinak ta trocha brambor neměla chybu
Iva
|8. 12. 2005 14:54
Moc dobré, chválím. Už jsem to pekla 2x . Je to pikantní.
Jane von Taafe
|3. 12. 2005 09:27
Ano, velice dobre, jiz dlouho u nas delame jako KOTLETY NA MORAVNCE = davam osolene a opeprene kotety preliji celou moravankou a nakrajim brambory na kolecka - ale ZALIJI SLEHACKOU... a na taliri si kazdy zasype strouhanym syrem.
Silvie
|22. 11. 2005 20:00
Pikantní a velmi dobré.
Hana Teplárková
|22. 11. 2005 15:41
Fakt super,rychlé,dobré,prudce jedlé.
Lenka
|21. 11. 2005 14:10
Fantazie, ty brambory nemají chybu, kečupu jsem dala trochu víc, výborné.
Jiří Holík
|21. 11. 2005 14:07
Původně jsem dával víc masa než brambor, ale recept je asi na 1/2kg masa a 3/4kg brambor.
Anna
|20. 11. 2005 21:41
Kolik brambor a plecka, když je tak přesně odměřený kečup a olej?
Iva
|20. 11. 2005 17:54
Vyzkoušela jsem-pikantní a výborné. Neměla jsem ty párky,ale vůbec to nevadilo.