Tak jak jsem ráno vzpomínal tak jsem kuchtil a je to opravdu moc výtečné, přidal jsem ještě trošičku nastrouhané mrkve do pekáču a nemá to chybu. Díky moc za recept a zasílám pár fotografií
Výborné to bylo a chutnalo i těm nejmenším.
Dělala jsem včera z vepřové plece. Na plátky to nešlo tak jsem to dala jako na guláš na kostky a jinak podle receptu a bylo to báječné. :-) :-) :-)
Jsem to udělala trošku jinak. Cibulku, česnek a slaninu jsem oprahla dozlatova, na to hodila naklepané, osolené, opepřené maso aby se zatáhlo. pak jsem to podlila vývarem a hodila do trouby. Když to bylo přidala jsem ještě 2 stroužky česneku, přelila, udělala sosík. Luxus. ale zas tak proč to dělat složitě když to bez trouby je jednodušši.
Jo, stálo to za trochu práce, bylo to super.
Dobrý večer, vaše hodnocení bylo vymazáno; můžete recept ohodnotit znovu. :-)
Výborné :-) Prosím jak se dá změnit hodnocení? Já jsem nechtěně klikla na blbou známku a zkazila hodnocení :'(
Výborné, velice oblíbené jídlo. Nikdy nezklamalo.
Hotovo a super! Tohle musí chutnat všem, to nemám bója :)))))))
Pekny recept, :-\ len taka poznamka, vo vnutry sa neda jedlo uspesne fotit pokial nemas specialne studiove vybavenie alebo velmi drahy digitalny aparat + plus mas nastudovane nastavovanie bieleho svetla .Vnutorne svetlo ma teplotu cca K3000 a denne svetlo aj ked je zamracene je +K 6500 , takze staci cez den zobrat jedlo k oknu odhrnut zaclonu alebo na terasu ( nie na priame slnko to je moc vela+ K 15000 ), a uvidis rozdiel .( Ver mi syn je profesionalny fotograf a ako student si privyrabal fotenim pre restauracie ). ;-)
výborné a s bramborovou kaší doporučuji :-)