Adžika je arménske korenie.
Ještě jsem to nevyzkoušela,ale určitě to zkusím. Jen se budu muset podívat po tom koření, protože ho vůbec neznám.
Protože máme adžiku rádi a maso taky, v sobotu jsem tento recept udělala k obědu. K cibuli jsem přidala kousek pórku, zvýrazňuje chuť cibule a uvařila jsem k tomu těstoviny. Bylo to výborné!! Ještě jsem omáčku zjemnila navíc trochou zakysané smetany. Příště k tomu udělám knedlíky, bude to taky moc dobré, jako příloha se k tomu hodí úplně všechno!!
Vyzkoušela jsem a je to výborné!Děkuji za skvělý recept!
Velmi jednoduché a velmi výborné! Dá se i k chlebu nebo těstovinám. Na adžice nešetřete a máslo na zjemnění je také výborný nápad! Děkuji!
Díky za radu vyzkouším.
Adžika je směs koření. Přesný rozpis je na sáčku. Je výborná. Souhlasím s Janou, také ji používám na kuře.
Adžika je vynikající koření, které se dá koupit téměř všude, je červenavé barvy a výborně maso ochutí. Znám ji velice dobře, používám ji již několik let - na radu své známé - a to na skoro všechno maso. I na kuře, když je dávám péct Toto koření není osolené, což je dobré, protože můžete přidat i další koření, která solená jsou.Adžika je vynikající zvlášť na pečené maso a roštěnky!!
Kendy,asi jsem hloupá,ale nevím co je adžika,poradí mi někdo?