• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové na adžice
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na adžice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na adžice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g vepřová kýta
    • koření - adžika
    • drcený kmín
    • tuk
    • 3
      ks cibule
    • světlá jíška
    • majoránka
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Nahrubo nakrájenou cibuli se špetkou drceného kmínu zpěníme na tuku a přidáme na kostky nakrájené maso hustě posypané adžikou. Podlijeme vývarem a dusíme než maso změkne. Zahustíme světlou jíškou, ochutíme majoránkou, případně dosolíme a zjemníme kouskem másla. Jako příloha je nejvhodnější rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové s kapustičkami

Vepřové s kapustičkami

Vepřové kotlety s kari a žampiony

Vepřové kotlety s kari a žampiony

Trhané vepřové

Trhané vepřové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka z Bratislavy. | 11. 9. 2005 16:55

    Adžika je arménske korenie.

  • Marie Novotná | 7. 5. 2005 10:57

    Ještě jsem to nevyzkoušela,ale určitě to zkusím. Jen se budu muset podívat po tom koření, protože ho vůbec neznám.

  • Jana z VM | 28. 2. 2005 07:06

    Protože máme adžiku rádi a maso taky, v sobotu jsem tento recept udělala k obědu. K cibuli jsem přidala kousek pórku, zvýrazňuje chuť cibule a uvařila jsem k tomu těstoviny. Bylo to výborné!! Ještě jsem omáčku zjemnila navíc trochou zakysané smetany. Příště k tomu udělám knedlíky, bude to taky moc dobré, jako příloha se k tomu hodí úplně všechno!!

  • Marie Nováková | 24. 2. 2005 09:12

    Vyzkoušela jsem a je to výborné!Děkuji za skvělý recept!

  • Majka Hacková | 13. 1. 2005 10:56

    Velmi jednoduché a velmi výborné! Dá se i k chlebu nebo těstovinám. Na adžice nešetřete a máslo na zjemnění je také výborný nápad! Děkuji!

  • marie krejzarova | 29. 12. 2004 17:14

    Díky za radu vyzkouším.

  • Ajda | 27. 12. 2004 21:16

    Adžika je směs koření. Přesný rozpis je na sáčku. Je výborná. Souhlasím s Janou, také ji používám na kuře.

  • Jana z VM | 27. 12. 2004 08:06

    Adžika je vynikající koření, které se dá koupit téměř všude, je červenavé barvy a výborně maso ochutí. Znám ji velice dobře, používám ji již několik let - na radu své známé - a to na skoro všechno maso. I na kuře, když je dávám péct Toto koření není osolené, což je dobré, protože můžete přidat i další koření, která solená jsou.Adžika je vynikající zvlášť na pečené maso a roštěnky!!

  • marie krejzarova | 26. 12. 2004 20:28

    Kendy,asi jsem hloupá,ale nevím co je adžika,poradí mi někdo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Koření - Adžika Majoránka Máslo Sůl Světlá jíška Tuk Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Vesnické šunkofleky

Vesnické šunkofleky

Jablková roláda

Jablková roláda

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
23
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
23
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Jarní salát s…
20
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
20
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Deník Aha! 11.10.2025

Deník Aha! 11.10.2025

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

Americká megastar Taylor Swift: Skládá na prastarém klavíru z Čech

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Vepřové na adžice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact