• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové na adžice
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové na adžice

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové na adžice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g vepřová kýta
    • koření - adžika
    • drcený kmín
    • tuk
    • 3
      ks cibule
    • světlá jíška
    • majoránka
    • sůl
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Nahrubo nakrájenou cibuli se špetkou drceného kmínu zpěníme na tuku a přidáme na kostky nakrájené maso hustě posypané adžikou. Podlijeme vývarem a dusíme než maso změkne. Zahustíme světlou jíškou, ochutíme majoránkou, případně dosolíme a zjemníme kouskem másla. Jako příloha je nejvhodnější rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Vepřové kotlety s kari a žampiony

Vepřové kotlety s kari a žampiony

Vepřové s kapustičkami

Vepřové s kapustičkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka z Bratislavy. | 11. 9. 2005 16:55

    Adžika je arménske korenie.

  • Marie Novotná | 7. 5. 2005 10:57

    Ještě jsem to nevyzkoušela,ale určitě to zkusím. Jen se budu muset podívat po tom koření, protože ho vůbec neznám.

  • Jana z VM | 28. 2. 2005 07:06

    Protože máme adžiku rádi a maso taky, v sobotu jsem tento recept udělala k obědu. K cibuli jsem přidala kousek pórku, zvýrazňuje chuť cibule a uvařila jsem k tomu těstoviny. Bylo to výborné!! Ještě jsem omáčku zjemnila navíc trochou zakysané smetany. Příště k tomu udělám knedlíky, bude to taky moc dobré, jako příloha se k tomu hodí úplně všechno!!

  • Marie Nováková | 24. 2. 2005 09:12

    Vyzkoušela jsem a je to výborné!Děkuji za skvělý recept!

  • Majka Hacková | 13. 1. 2005 10:56

    Velmi jednoduché a velmi výborné! Dá se i k chlebu nebo těstovinám. Na adžice nešetřete a máslo na zjemnění je také výborný nápad! Děkuji!

  • marie krejzarova | 29. 12. 2004 17:14

    Díky za radu vyzkouším.

  • Ajda | 27. 12. 2004 21:16

    Adžika je směs koření. Přesný rozpis je na sáčku. Je výborná. Souhlasím s Janou, také ji používám na kuře.

  • Jana z VM | 27. 12. 2004 08:06

    Adžika je vynikající koření, které se dá koupit téměř všude, je červenavé barvy a výborně maso ochutí. Znám ji velice dobře, používám ji již několik let - na radu své známé - a to na skoro všechno maso. I na kuře, když je dávám péct Toto koření není osolené, což je dobré, protože můžete přidat i další koření, která solená jsou.Adžika je vynikající zvlášť na pečené maso a roštěnky!!

  • marie krejzarova | 26. 12. 2004 20:28

    Kendy,asi jsem hloupá,ale nevím co je adžika,poradí mi někdo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Koření - Adžika Majoránka Máslo Sůl Světlá jíška Tuk Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Perníková chaloupka

Perníková chaloupka

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…

Bagely

Bagely

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Zelňačka pro přátele

Zelňačka pro přátele

Dušené kotlety na paprice

Dušené kotlety na paprice

Pečené kuře s nádivkou

Pečené kuře s nádivkou

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

296
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
241
Máslové řízky
Máslové řízky
195
Dýňová tortila
Dýňová tortila
41
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
40
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Vepřové na adžice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact