Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
hmmm je fakt dobrý!!! ;-)
Tato úprava panenky je velice dobrá, měla jsem maso den dopředu potřené česnekem a olejem, pak je uvařeno hnedle. Omáčka je zajímavá, přidala jsem trochu vína, protože byla dost hustá.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Kokosová roláda II.
Nepečený moučník (dobrotka)
Rebarborové muffiny
Luxusní tiramisu
Zapečené kuřecí s rajčaty
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky