Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
hmmm je fakt dobrý!!! ;-)
Tato úprava panenky je velice dobrá, měla jsem maso den dopředu potřené česnekem a olejem, pak je uvařeno hnedle. Omáčka je zajímavá, přidala jsem trochu vína, protože byla dost hustá.
Boloňské špagety po anglicku
Česnečka z uzených žeber
Třešňový koláč II.
Červená tofu pomazánka
Sekaná podle Itala
Italská rybí polévka „caciucco“
Cuketa na slanině s česnekem
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Jáhlové muffiny
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem