Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
hmmm je fakt dobrý!!! ;-)
Tato úprava panenky je velice dobrá, měla jsem maso den dopředu potřené česnekem a olejem, pak je uvařeno hnedle. Omáčka je zajímavá, přidala jsem trochu vína, protože byla dost hustá.
Italské kuře
Kynuté těsto - základní recept
Perník II.
Hovězí maso na pivu
Závin z listového těsta s česnekem
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Lahodný roládový moučník
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Naše laskonky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem