• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso ve vlastní šťávě
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové maso ve vlastní šťávě

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kg vepřové maso
    • 1
      balíček koření Vepřová pečeně Kotányi

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostičky a smícháme se sáčkem koření "Vepřová pečeně" od firmy Kotányi. Dáme do sklenic, uzavřene a sterilujeme 2 hodiny na 100 °C.
2
Vhodné na dovolenou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houby ve vlastní šťávě

Houby ve vlastní šťávě

Můj vlastní kuskus

Můj vlastní kuskus

Noky k masu na šťávě

Noky k masu na šťávě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milda | 9. 4. 2016 17:45

    tak já kupuju plecko ve slevě v Albertu za 60 korun kilo,bůček bez kosti za 70 v Globusu tak 4+4 kila na kilo 2 deka soli nakrájím na kostičky ,prosolím a nacpu skleničky 350 ml ,vyjde to tak na 30 - 32 skleniček,maso se dává do skleni syrové a první den se vaří od varu 2 hodiny a po 24 hodinách ještě znovu od varu 1 hodinu,to je pro jistotu,maso vyjde celkem na 520 korun děleno 31 skleniček ,tak vyjde sklenička na 17 korun bez energie a je mňamózní a ne ty nejedlé hnusy z obchodů

  • Jana | 21. 8. 2015 07:49

    múžu použít i buček?

  • Radek | 18. 6. 2015 12:16

    Dobrý den. Ten jakýsi způsob vycucnutí vzduchu je velice jednoduchý. Oheň potřebuje k hoření vzduch. Na víčko (vnitřní strana) nalejete malé množství lihu, zapálíte a ihned sklenici zavíčkujete. Plamen ve sklenici spotřebuje cca 80-90% vzduchu a pak uhasne. Ve sklenici se vytvoří podtlak.

  • svišť | 8. 5. 2014 17:41

    Když chcete kupovat předražené konzervy plné těžko identifikovatelného čehosi, tak si je kupujte. Nám ostatním se to vyplatí. :-P :-P :-P

  • Ivča | 11. 11. 2013 14:27

    Přesně,nás vyjde maso na 60kč kg a to se vyplatí :-)

  • nm | 2. 10. 2013 18:03

    Ještě pořád existují lidi, co mají maso domácí a těm se to pořád vyplatí..

  • Zdena | 1. 10. 2013 17:27

    Při ceně masa a energie se tohleto už dávno nevyplácí dělat. Bývávalo, bohužel :-X .

  • Romanka | 19. 11. 2012 17:37

    Taky jsem proti rychlosoli. Je skoro ve všem, ničemu nepomůže, jen nám nabourává zdraví. :-$

  • Eman | 11. 2. 2011 12:10

    Svatavo, moje tchyně kdysi zavařovala uzené i domácí klobásky tak, že tam dala cca 1cm vody,maso ještě pustí šťávu. Víc vody se jí neosvědčilo, některé sklenice nebyly dobré. Víčka dávala na maso s červenou gumičkou. Ať se dílo podaří. Majka

  • MJG | 11. 2. 2011 11:53

    Maso zavaruji pouze se soli. Cerstve maso, je jedno jake, prosolite, do sklenice date tak 1cm vody, date maso, mnozstvi jakekoliv, <:-) podle predpokladaneho poctu stravniku, sklenici zavickovat, varit 2hodiny na 95-100stupnu. Maso je sice na povrchu trochu bledsi, ale vevnitr krasne ruzove i bez rychlosoli. Rychlosul, to je chemicka sloucenina. Dosti chemikalii do sebe dostaneme nevedome v ruznych potravinach,a hlavne polotovarech, proto si nekazme aspon svoje domaci vyrobky. Do techto aspon vime co dame, v tech kupovanych to mnohdy nepozname. Maso po otevreni jen treba ohreji na cibulce, nebo pridam nejakou zeleninu, okorenit se da podle chuti. Vyborna vec na leto treba na dovolenou, ale i kdyz clovek nechce stat v lete u plotny.

  • macik | 22. 11. 2010 00:50

    mohla bych se zeptat jak to zavarujete jen s tou soli. Bydlim totiz v zahranici a to koreni bohuzel u nas neprodavaji.. diky moc

  • Vláďa | 9. 11. 2010 17:16

    Stačí dát do sklenic a zalít nálevem: na 1 litr vody přidat 2 dkg soli. Sterilovat kolem bodu varu 50 minut.

  • recepty73
    recepty73 | 25. 10. 2010 11:39

    Používám pouze sůl,ale s tím kořením určitě jednou vyzkouším :-)

  • Anna Doležalová | 23. 11. 2009 18:01

    Když se zavařovalo uzené maso, tak máma uvařila nožičky a do každé sklenice nalila tak do polovic toho rosolu a jakýmsi způsobem táta z toho vycucnul vzduch. Kdybych měla dost uzeného, dělala bych to asi podobně, ale zavařila bych to v hrnci. Zalila bych to maso celé rosolem. Ten je na tom nejlepší. Hrozně mi to chutnalo. Už je vše pryč.

  • Pája S | 22. 11. 2009 22:13

    Svatavo,dělala bych to podobně.Maso dala do sklenic,zalila převařenou vodou a sterilizovala(90°a tak cca 25min, by mohlo stačit),je už vlastně tepelně upravené ,takže není potřeba tak dlouho ,jako tady.Dělalo se tak na Moravě,sice do plechovek,ale je to jedno.Nic se nepřidávalo,aby byla konzerva co neuniverzálnější.

  • Svatava Beníšková | 22. 11. 2009 13:42

    Maso je super, a chci se zeptat, nemáte někdo recept na zavaření vyuzeného domácího masa(plecko,příp.kýty a bůček)Takový recept nemůžu nikde najít.Děkuji

  • marie mateju | 25. 6. 2009 11:08

    paní Jano,já zavařuju maso tak 5x do roka,máme ho moc rádi-koření dle chuti-ta pečeně je fajn volba.Já ale dávám jen sůl,kmín,česnek a to přímo do sklenice na dno,pak maso a na to vodu.Lepší je maso předpíct a přidat i výpek,maso dávám jakýkoliv-plec bůček....

  • Jana Kutačová | 25. 6. 2009 10:14

    Může být i jiný sáček s kořením?,např.grilovací nebo jiné?A gramáž sáčku??Díky.o)

  • Josef Lorenc | 5. 3. 2007 10:42

    Maso nasolené rychlosolí- na 1kg masa je nejlepší20g Pragandy, tj. 1 malý štamprlík soli-5 cl.Nechat 1-2 dny v lednici.

  • Alena Menzlová | 11. 1. 2007 21:20

    Moc děkuji,nevěděla jsem jestli ta rychlosůl nemá i jinou funkci...jako třeba prosolení toho masa.Manželovi je jedno jakou má barvu maso(pokud není zelené:-))takže to vyzkouším s obyčejnou...ještě jednou díky

  • Květoslava B. | 10. 1. 2007 18:57

    Rychlosůl se prodává pod názvem Praganda.Kupovala jsem v Makru, ale viděla jsem ji i v Ternu.

  • Ivana C. | 10. 1. 2007 12:56

    Dávkování rychlosoli mi vždycky poradí ten člověk, co vzadu v masně bourá maso a porcuje ho. Je to totiž docela věda!

  • Hedvika | 10. 1. 2007 12:15

    Paní Aleno,rychlosůl dostanete v klasické drogerii,viděla jsem ji v drogerii TETA.Ale je to pěkná rakovinná bomba pro organismus a myslím,že v uzeninách,co kupujeme, toho sníme až dost.Já bych to do toho domácího necpala.Tak nebude maso růžové,to přece nevadí,na chuti to rozhodně neubere.Paní Hanka mi snad promine.

  • Alena Menzlová | 10. 1. 2007 11:39

    Chtěla bych se Hanky zeptat kde se dá rychlosůl koupit a jak je to s dávkováním...koukala jsem ve všech marketech a nikde jsem ji neviděla ....díky

  • Ivana Přikrylová | 30. 10. 2006 14:23

    V tomto receptu se maso nesolí, pouze se smíchá s kořením "Vepřová pečeně". Jeden sáček ty 3 kg masa dostatečně ochutí.

  • Hanka Všetulová | 28. 10. 2006 17:16

    Já maso solím jen rychlosolí (sůl na přípravu uzeného masa) maso je potom pěkně růžové . Po obyčejné soli zhnědne.

  • Lenka Michalová | 26. 10. 2006 21:19

    Děkuji Ivě, určitě to vyskouším

  • Anonym | 25. 10. 2006 07:33

    Maso do sklenic stačí jenom osolit, koření je možné přidávat až při zpracování. Je-li dobře uzavřené a uskladněné v chladu, vydrží dlouho.

  • Lucie Harcová | 25. 10. 2006 06:31

    Ráda bych se zeptala, jestli se maso ani trošku nesolí a jestli opravdu stačí na 3 kg masa pouze jeden sáček koření ( vím, že kořenící směs už sůl obsahuje, ale zdá se mi to na tuto dávku masa málo ). A kolik sklenic se z této dávky masa dá udělat. Děkuji.

  • Maruš | 24. 10. 2006 14:00

    Kdysi jsme hodně maso zavařovali po zabijačce.Nyní už takové starosti nemám,ale asi zase začnu zavařovat maso od řezníka.Takové hotové vepřové konzervy se mohou stydět někde v koutku.Není nad domácí kvalitu.Sklenice se kdykoli otevře a kdekoli veme s sebou,jen to chce ten čas na udělání.

  • Ivana Přikrylová | 24. 10. 2006 12:54

    Jaruško přesně tak, dá se jíst třeba jen s chlebem. Nebo se používá s těstovinami, bramborami, zeleninou atd. dle fantazie.

  • Jaroslava Oumarová | 24. 10. 2006 12:31

    Tohle může být dobré jako polotovar, pak se lehce ochutí čímkoli - houbami, zeleninou, atd.

  • Ivana Přikrylová | 24. 10. 2006 12:09

    Prosím kuchařku on-line o opravu druhu koření. Správně patří "Veprová pečeně". Děkuji

  • Ivana Přikrylová | 24. 10. 2006 12:08

    Šárko, na těchto stránkách jsem před časem uvedla recept Zavařené jídlo na dovolenou, kde skutečně zavařuji už předem tepelně zpracované jídlo. Tento recept je však pouze se syrového masa a koření, nic víc.Pro Lenku: já používám vepřovou krkovici, nebo plecko. Určitě to půjde i s jiným vepřovým. Maso po okořenění nacpu až po okraj sklenicea a zavařím.

  • Lenka Michalová | 24. 10. 2006 09:47

    Zajímavý recept. Mohla by jste ho upřesnit. Kolik masa dávate do sklenic (pěhujet te ho)?Jaký druh vepřového masa používáte?

  • Šárka Tkáčová | 24. 10. 2006 08:58

    Už s masem nic neděláte a zavaříte syrové? Na dovolenou pod stanem už jsem zavařovala kde co,ale vždy už hotové - uvařené pokrmy . Díky za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zavařování & nakládání
Maso Ostatní Zavařování a nakládání Vepřové Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Rohlíčky s nutelou

Rohlíčky s nutelou

Sushi s lososem

Sushi s lososem

Salát z quinoy a sušených rajčat

Salát z quinoy a sušených rajčat

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

145
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
70
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou
Jednoduché tvarohové…
67
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…
59
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
57
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Blesk.cz Zemřel skladatel Mark Snow: Proslavily ho Akta X

Zemřel skladatel Mark Snow: Proslavily ho Akta X

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Další doporučené recepty:

Vepřové maso v alobalu
Vepřové maso v alobalu
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Vepřové maso v sójové omáčce s vejci
Vepřové maso v sójové omáčce s vejci
Vepřové medailonky prokládané rajčaty se slaninou
Vepřové medailonky prokládané rajčaty…
Vepřové medailonky s čínským zelím
Vepřové medailonky s čínským zelím
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso ve vlastní šťávě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact