• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové maso v alobalu

autor: hankahof
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 13
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové maso v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso
    • 100
      g anglická slanina
    • 150
      g sýr niva
    • 1
      ks červená paprika
    • 4
      lžička hořčice kremžská
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky naklepejte a osolte (ne moc - slanina i Niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení. Alobal potřete olejem, aby se maso nepřipékalo. Z jedné strany potřete plátky masa hořčicí a položte namazanou stranou dolů na připravený alobal. Na plátky masa položte plátky slaniny, na kroužky nakrájenou cibuli, plátky nivy a na proužky pokrájenou papriku. Zabalte do alobalu a pečte při 180 stupních Celsia zhruba 60 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára | 2. 6. 2013 13:59

    na všechno maso mi nezbyl hermelín, tak jsem použila tavený sýr a byla to fakr pecka O:-) ;-) vynikající !! :-)

  • hankahof | 21. 4. 2012 20:25

    Díky za inspiraci... příště vyzkouším s hermelínem :-)

  • Bejsha | 9. 6. 2011 17:36

    Díky moc za recept. Fakt libové masíčko. I přítelkyně si moc pochutnala ;-)

  • Hanule00 | 9. 6. 2011 14:55

    Místo nivy jsem dala hermelín a je to výborný šťavnatý masíčko :)

  • hankahof | 16. 3. 2011 15:59

    To je super nápad s těma bramborama... příště vyzkouším ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 3. 2011 07:43

    ...já maso dávám na alobal potřenou stranou nahoru,hořčice se mi ráda přichytává.Někdy dávám do balíčků rovnou brambory... .

  • hankahof | 14. 3. 2011 16:24

    Nemám v plánu hledat něco, co tomu dodá šmrnc a grádu. Nejsem v žádné soutěži o nejlepší recept. Mé rodině a mně to chutná takhle. Nejraději vařím z toho, co je doma a co nezabere moc času. :-P

  • Katull
    Katull | 13. 3. 2011 15:44

    Takovéhle typy jídel znám !! Také mi chce vždycky mamča něco rychle a dobře a chutně připravit tak taky koumá do něčeho takového !! Někdy je to dost nezajímavé a někdy je to super !! Musíš si asi najít něco co tomu dodá šmrnc a grádu !! :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Červená paprika Cibule Hořčice kremžská Olej Sůl Sýr Niva Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Brokolicová polévka II.

Brokolicová polévka II.

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Pivní marinované špízy

Pivní marinované špízy

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

27
Jablečná buchta
Jablečná buchta
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
21
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
16
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Vepřové maso s mrkvovou kari omáčkou
Vepřové maso s mrkvovou kari omáčkou
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Vepřové maso s petrželí
Vepřové maso s petrželí
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Vepřové maso v sójové omáčce s vejci
Vepřové maso v sójové omáčce s vejci
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact