vypadá divně, ale chutná skvěle! (přidávám ještě trošku kukuřice, aby to bylo aspoň víc barevnější :D )
Vyborne, ma tchyne dela temer totozny recept, jen bez smetany. Takze bylo na me abych vyzkousela se smetanou ;-) . I kdyz jsem mela vic hrasku nez masa, bylo to vyborne, jako prilohu jsem dala ryzi.
Doporucuju do toho pridat i strouhanou nivu...chutna to docela dobre ;o)
Diky moc, Andreo, ja tu skutecne sezenu pouze Cream nebo Double cream. Zadna sladka ani kysela tu neni. Tudiz pouzivam pouze tuto normalni smetanu nebo taky vse nahrazuji Bilym ci Reckym jogurtem, hlavne salaty. Je to obcas v zahranici tezke najit ruzne ingredience a recept potom neni zrovna dvakrat chutove ani vzhledove stejny.
Taky dobrý recept na oběd.
Pani MIchaela, ani u nás v Spanielsku sa nepredáva "sladká" smotana. To je tá "normálna".U nás ale neexistuje kúpit kyslú smotanu (Crème Fraiche). Segedínsky gulás varíme s normálnou, do Borscu dáme v tanieri Grécky jogurt a chutí nám to viac, ako "originálny" recept.
sladkou smetanu u nas nesezenu, jen normalni. Da se to ochutit cukrem ci necim jinym?
S kukuřicí jsem ještě nedělala,chystám se vyzkoušet s fazolovými lusky a dochutit-ocet+cukr.Ale pokud máte v oblibě kukuřici,zkuste to.Jen se déle vaří než hrášek,tak snad přidat hned na začátku.
Dá se místo hrášku použít i kukuřice? Hrášek totiž nemusím:-)