Plátky masa naklepeme, osolíme opeříme, a posypeme barbecue. Na ně položíme chřest, povařený v osolené vodě, a kousek nivy. Celé zabalíme. Chřest trochu vyčnívá s obou stran. Na pávni osmažíme, potom necháme ještě dopéct v mikrovlné troubě. Podáváme s brambory nebo jen tak se zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
vojta
|29. 5. 2012 17:50
je to dobre, ale priste zkusim do vypeku pridat trochu smetany a nastrouham nivu aby to melo trochu takovou kremovou omacku a maso na taliri s ni preliju
Lenka
|13. 5. 2006 16:35
Je to dobrý recept, dělala jsem to z vepřového i kuřecího masa, místo barbecue koření (to jsem neměla) jsem použila grilovací koření. Nechala jsem to dopéct v troubě a dala jsem na to kousek másla.