Na tuku osmahneme do zlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.
2
Nakonec do šťávy vmícháme rozkvedlané vejce a dochutíme citronem. Podáváme s těstovinami, brambory nebo rýží.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Monika Pavlisová
|6. 1. 2006 20:41
Výborné :o) Přidala jsem ještě půl kostičky bujonu...
Marie Svobodová
|15. 11. 2005 11:46
Dělala jsem v sobotu, příloha brambory. Já osobně mám celer velmi ráda takže nadmíru spokojená a ani rodina kupodivu proti celeru neprotestovala, takže jim též chutnalo. Je to zase trochu změna.Díky za recept