• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové maso na kmínu a pivu

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce sádlo
    • pepř mletý
    • 1
      lžička kmín
    • 500
      ml pivo
    • 600
      g vepřové maso
    • 2
      lžíce chleba (Strouhaný chléb)

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme.
3
Podáváme s brambory nebo těstovinami.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 19. 3. 2016 13:21

    Hodně dobrý žrádlo <3

  • Vlaďka | 14. 10. 2012 13:32

    Moc fajn,oběd:-)díky :-)

  • taddy1 | 9. 4. 2012 00:14

    Zahušťuje se strouhaným chlebem, tak by měl být ani čerstvý, ale ani jako kámen. Tvrdší, aby šel dobře strouhat. :-)

  • pippiva
    pippiva | 6. 6. 2011 14:42

    Vyborne, neni co dodat. 8-)

  • Zdena z JM | 15. 6. 2006 12:33

    Moc dobré.Kostky masa jsem na cibulce zprudka orestovala,potom jsem překryla na čtvrky nakrájenýma bramborama,osolila a zalila pivem.Dala do trouby a asi 1 a čtvrt hodinky pekla.Chlebem jsem už nezahušťovala.S hlávkovým salátem výborné.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:38

    Vypada to velice lakave. Chleba se dava cerstvy nebo tvrdy?

  • Turča | 5. 6. 2006 12:36

    Mňaminka. Díky

  • hugo hash | 17. 5. 2004 00:24

    mazec

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Kmín Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Dobrý makovec

Dobrý makovec

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

45
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
27
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
21
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
Vepřové maso s cuketou a rajčaty
  • Recepty.cz
  • Vepřové maso na kmínu a pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact