Plec nakrajíme na malé kousky (ideálně krájíme "proti vláknu"). Naklepeme, lehce posolíme (opravdu mírně, gril. koření je slané dost), zasypeme grilovacím kořením a nakonec přidáme hořčici. Kousky narychlo ze všech stran osmažíme (nejprudší plamen) a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí v podstatě vše: rýže, brambory (brambor. kaše), veškeré pečivo, případně i nasucho "osmahnutý" toustový chleba.
Je to napsáno správně. Když se správně pokrájí proti vláknu, není to problém. Čím je kousek menší, tím více můžeme "rozbít" svalovinu a vepřové je i po rychlém osmažení měkčí.
Jitka
|10. 4. 2013 17:43
Nejdřív plec nakrájíme na malé kousky a pak naklepeme,tak to bych chtěla vidět :-D =-O