• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové kousky s falešnou marinádou
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové kousky s falešnou marinádou

autor: WeeBear
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové kousky s falešnou marinádou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g vepřová plec na 4 menší porce po 150g
    • 1
      špetka sůl
    • 1,50
      lžička grilovací koření
    • 3
      lžička hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

1
Plec nakrajíme na malé kousky (ideálně krájíme "proti vláknu"). Naklepeme, lehce posolíme (opravdu mírně, gril. koření je slané dost), zasypeme grilovacím kořením a nakonec přidáme hořčici. Kousky narychlo ze všech stran osmažíme (nejprudší plamen) a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí v podstatě vše: rýže, brambory (brambor. kaše), veškeré pečivo, případně i nasucho "osmahnutý" toustový chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný salát s karamelovou marinádou

Ovocný salát s karamelovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou

Vepřová žebra s medovou-chilli…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • WeeBear
    WeeBear | 6. 5. 2013 18:47

    Děkuji. Jde opravdu o prudké smažení, chce to hodně otáčení. Je to opravdu rychlovka. :-) Výhodou je, že maso vevnitř zůstane krásně šťavnaté.

  • Věra | 1. 5. 2013 13:57

    Nebylo to špatné,ale maso se mi podle mne dík té hořčici docela připalovalo.

  • WeeBear
    WeeBear | 15. 4. 2013 15:17

    Je to napsáno správně. Když se správně pokrájí proti vláknu, není to problém. Čím je kousek menší, tím více můžeme "rozbít" svalovinu a vepřové je i po rychlém osmažení měkčí.

  • Jitka | 10. 4. 2013 17:43

    Nejdřív plec nakrájíme na malé kousky a pak naklepeme,tak to bych chtěla vidět :-D =-O

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Snídaně Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hořčice plnotučná Olej Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Kuře s kysanou smetanou

Kuře s kysanou smetanou

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

66
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
49
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
42
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
33
Čočkový salát se zeleninou
Čočkový salát se…
33
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Intimní zpověď Evy Čerešňákové (39): Detaily druhého porodu!

Intimní zpověď Evy Čerešňákové (39): Detaily druhého porodu!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Další doporučené recepty:

Vepřové kotlety v leču
Vepřové kotlety v leču
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Vepřové kousky na paprice
Vepřové kousky na paprice
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na houbách
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na kmínu a pivu
Vepřové maso na paprice
Vepřové maso na paprice
  • Recepty.cz
  • Vepřové kousky s falešnou marinádou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact