Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na česneku
Krakonošův oběd
Krůtí stehno trochu na divoko
Mazanec ze sušeného droždí
Bábovka triviální olejová
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Brambory zapečené se zeleninou
(nejen) Hořčicové řízky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem