Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Bramborák z chleba
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Kmínové přírodní filety
Tradiční jablečný koláč
Smetanové fleky se zelím
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek