Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka II.
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Tzaziky
Zapékané těstoviny s cuketou
Kořeněný patizon v těstíčku
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem