Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s jahodami
Doudlebské vdolky
Tvarohové kobližky
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Falešný tatarák z junioru
Rajčatový salát s bazalkou
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Kuřecí kari s mangem a rýží
Čočkový salát se zeleninou
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Hruškový crumble s perníkem
Topinky s houbami a čedarem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Podzimní houbovka s dýní