Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Posvícenské koláče z r. 1900
Krkovička pro vítanou návštěvu
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Medovník z Počernic
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jogurtový tropik dort - nepečený
Asijský králík - jednoduše a chutně
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…