Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Divoká sekaná
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Telecí líčka na víně
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Brambory zapečené se zeleninou
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Tvarohová rýže
Podzimní salát Coleslaw
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki