Rošťáci II.
Vepřové kotlety plněné drůbežími játry
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Králík v zelenině s hořčicí
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Tetino maso
Katův šleh (drůbeží)
Mleté maso po marocku
Limoncello
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Nakládané masové kostky dušené na…
Zapečená kuřecí prsa se špenátem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi