• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřové koleno mňam
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové koleno mňam

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové koleno mňam
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové koleno
    • francouzská hořčice
    • pivo
    • česnek
    • sůl
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme kašičkou a necháme 1 den v lednici.
2
Druhý den srolujeme, převážeme a pečeme na cibuli. Podléváme pivem a vodou. Podáváme se zelím a s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pirožky mňam mňam

Pirožky mňam mňam

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Kratochvíl | 2. 12. 2007 06:12

    Dělám koleno i s plnotučnou hořčicí, grilovacím kořením, tymiánem,rozmarýnem.Pivo nesmí chybět na podlívání.Vynikající.

  • Pavol Dian | 1. 9. 2006 10:46

    Vyskúšal som to a bolo to vynikajúce. Pripravil som to z krkovičky a zabalil som tam tenké pláky oravskej slaninky. Je to skutočne "mňam"!

  • Honza Kunc | 13. 7. 2006 04:23

    Vynikající, dělám koleno už dlouho jako roládu, dá se zevnitř potřít čímkoliv dle chuti. Do kolena ještě zabalím slaninu, domácí klobásku, uzený bůček, prostě na co je chuť. Peču v remosce, kůžička je zlatá a přitom neztvrdne.

  • Jitka Malinová | 16. 3. 2006 10:34

    Pro Jana, kolemo můžete péct i s kostí, ale chce to trpělivost, černého piva moc nedávejte, je hodně hořké, světlé je lepší, zato cibulí nemusíte šetřit. Hořčici dejte jakou máte rád, já dávám plnotučnou, nebo nemusí být žádná. Přikryté se peče (dusí ) asi 2 hod., v průběhu můžete kůži nakrojit, důležité je stále podlévat, aby se maso a kůže nevysušily. Ke konci se peče odkryté. Že je to hotové poznáte tak, že to odpadá od kosti. Přeji hodně úspěchů.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 3. 2006 15:02

    Já bych ho napřed trochu povařila (asi půl hoďky ) s kořením a cibulí. Hlavně proto, aby kůže při pečení neztvrdla, ráda to dělá. Pak bych ji ( tu kůži) ozdobně na povrchu nakrájela, vetřela koření a teprve pekla. Ale někdo může mít jiný názor...

  • Jan Gajdošík | 3. 3. 2006 19:44

    Prosím o radu..když bych chtěl to koleno peci celé i s kostí a na černém pivu,rád bych věděl co a jak.kdo poradí?děkuji,student hotelové školy

  • František | 9. 2. 2006 12:28

    Tak jsem konečně našel něco,co mě zaujalo.Bude to z bůčku a na grilu.Dám vědět jak to dopadlo.

  • VLADIMÍR BUCHTA | 27. 1. 2006 12:59

    VÝBORNÉ-MOŽNO PŘIPRAVIT I Z KRKOVIČKY!S BRAMBOR.ŠPALÍČKY-NEMÁ TO CHYBU!

  • Anonym | 22. 1. 2006 13:20

    Znám, místo francouzské hořčice používám kremžskou. Vynikající!

  • Josef Vaněk | 11. 12. 2005 09:10

    Opravdu něco pro gurmány, výborná chuť.Doporučuji všem komu nevadí trochu pikantní chuť.Já jsem přidal ještě špetku jalovce a provensálského koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Francouzská hořčice Pivo Sůl Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Karamelový dort

Karamelový dort

Mandlový dort

Mandlový dort

Cibulové hovězí

Cibulové hovězí

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

36
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Míša řezy
Míša řezy
19
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

Pomáda slaví 25 let na scéně: Velký návrat Zuzany Norisové!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kari
Vepřové kari
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové koleno v zelí
Vepřové koleno v zelí
  • Recepty.cz
  • Vepřové koleno mňam
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact