• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové koleno mňam
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové koleno mňam

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové koleno mňam
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové koleno
    • francouzská hořčice
    • pivo
    • česnek
    • sůl
    • cibule

Postup přípravy receptu

1
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme kašičkou a necháme 1 den v lednici.
2
Druhý den srolujeme, převážeme a pečeme na cibuli. Podléváme pivem a vodou. Podáváme se zelím a s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pirožky mňam mňam

Pirožky mňam mňam

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Kratochvíl | 2. 12. 2007 06:12

    Dělám koleno i s plnotučnou hořčicí, grilovacím kořením, tymiánem,rozmarýnem.Pivo nesmí chybět na podlívání.Vynikající.

  • Pavol Dian | 1. 9. 2006 10:46

    Vyskúšal som to a bolo to vynikajúce. Pripravil som to z krkovičky a zabalil som tam tenké pláky oravskej slaninky. Je to skutočne "mňam"!

  • Honza Kunc | 13. 7. 2006 04:23

    Vynikající, dělám koleno už dlouho jako roládu, dá se zevnitř potřít čímkoliv dle chuti. Do kolena ještě zabalím slaninu, domácí klobásku, uzený bůček, prostě na co je chuť. Peču v remosce, kůžička je zlatá a přitom neztvrdne.

  • Jitka Malinová | 16. 3. 2006 10:34

    Pro Jana, kolemo můžete péct i s kostí, ale chce to trpělivost, černého piva moc nedávejte, je hodně hořké, světlé je lepší, zato cibulí nemusíte šetřit. Hořčici dejte jakou máte rád, já dávám plnotučnou, nebo nemusí být žádná. Přikryté se peče (dusí ) asi 2 hod., v průběhu můžete kůži nakrojit, důležité je stále podlévat, aby se maso a kůže nevysušily. Ke konci se peče odkryté. Že je to hotové poznáte tak, že to odpadá od kosti. Přeji hodně úspěchů.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 3. 2006 15:02

    Já bych ho napřed trochu povařila (asi půl hoďky ) s kořením a cibulí. Hlavně proto, aby kůže při pečení neztvrdla, ráda to dělá. Pak bych ji ( tu kůži) ozdobně na povrchu nakrájela, vetřela koření a teprve pekla. Ale někdo může mít jiný názor...

  • Jan Gajdošík | 3. 3. 2006 19:44

    Prosím o radu..když bych chtěl to koleno peci celé i s kostí a na černém pivu,rád bych věděl co a jak.kdo poradí?děkuji,student hotelové školy

  • František | 9. 2. 2006 12:28

    Tak jsem konečně našel něco,co mě zaujalo.Bude to z bůčku a na grilu.Dám vědět jak to dopadlo.

  • VLADIMÍR BUCHTA | 27. 1. 2006 12:59

    VÝBORNÉ-MOŽNO PŘIPRAVIT I Z KRKOVIČKY!S BRAMBOR.ŠPALÍČKY-NEMÁ TO CHYBU!

  • Anonym | 22. 1. 2006 13:20

    Znám, místo francouzské hořčice používám kremžskou. Vynikající!

  • Josef Vaněk | 11. 12. 2005 09:10

    Opravdu něco pro gurmány, výborná chuť.Doporučuji všem komu nevadí trochu pikantní chuť.Já jsem přidal ještě špetku jalovce a provensálského koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Francouzská hořčice Pivo Sůl Vepřové koleno
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bramborové knedlíky se strouhankou

Bramborové knedlíky se strouhankou

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

Jednoduchý rybí guláš - rychle a…

Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

76
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
55
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
55
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
43
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
41
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Další doporučené recepty:

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kari
Vepřové kari
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové koleno na zázvoru a česneku
Vepřové koleno v zelí
Vepřové koleno v zelí
  • Recepty.cz
  • Vepřové koleno mňam
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact