• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřové maso - karé, krkovice, kýta - silnější
    • 2
      ks hermelín nebo camembert 90 g = ks
    • 100
      g sušená šunka uzená, cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1200
      g brambory oloupané, cca
    • 2
      stroužek česnek
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • máslo nebo olej, trošku na dno pekáčku

Postup přípravy receptu

1
Do silnějších plátků masa uděláme hluboké zářezy a tak vytvoříme kapsu, nebo můžeme například z kusu masa (ořechu, karé...), vždy jeden slabší plátek nedokrojit až do konce a další již ano a tím tak vytvořit kapsy pohodlně a bez problémů. Kapsy naklepeme (nutné to není) a z obou stran osolíme a opepříme (ne uvnitř). Do každé kapsy vložíme polovinu prokrojeného camembertu nebo hermelínu, přidáme trochu pokrájené sušené šunky, kapsu zavřeme, pevně přitiskneme a kraje sklepneme paličkou k sobě.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na poctivý holandský řízek

2
Kapsy položíme na dno máslem nebo olejem vymazaného pekáčku a obsypeme je pokrájenými bramborami s tence krájenými plátky česneku a zbylou šunkou. Vše zalijeme smetanou, mírně osolíme, zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů cca hodinu.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Do receptu jsem použil jemně uzené, tepelně neopracované, šunkové kostky z Kauflandu, balení 125 gramů (v prodeji po dvou kusech) a chilli camembert.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím

Vepřová panenka s karamelizovanou…

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hermelín Máslo Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sušená šunka Vepřové maso

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Rohlíčky s nugátovou náplní

Rohlíčky s nugátovou náplní

Sejkory

Sejkory

Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty

Zapečené brambory s mozzarellou a…

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Brampatáčky

Brampatáčky

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

71
Máslové řízky
Máslové řízky
60
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
59
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Velkolepý rozjezd StarDance Tour: Dvojitý triumf Hese i pocta Barťákovi!

Velkolepý rozjezd StarDance Tour: Dvojitý triumf Hese i pocta Barťákovi!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Vepřové jehly s jablky
Vepřové jehly s jablky
Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…
Vepřové kari
Vepřové kari
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno mňam
  • Recepty.cz
  • Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact