• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové kapsy ve smetanových bramborách

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek vepřové maso - karé, krkovice, kýta - silnější
    • 2
      ks hermelín nebo camembert 90 g = ks
    • 100
      g sušená šunka uzená, cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1200
      g brambory oloupané, cca
    • 2
      stroužek česnek
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • máslo nebo olej, trošku na dno pekáčku

Postup přípravy receptu

1
Do silnějších plátků masa uděláme hluboké zářezy a tak vytvoříme kapsu, nebo můžeme například z kusu masa (ořechu, karé...), vždy jeden slabší plátek nedokrojit až do konce a další již ano a tím tak vytvořit kapsy pohodlně a bez problémů. Kapsy naklepeme (nutné to není) a z obou stran osolíme a opepříme (ne uvnitř). Do každé kapsy vložíme polovinu prokrojeného camembertu nebo hermelínu, přidáme trochu pokrájené sušené šunky, kapsu zavřeme, pevně přitiskneme a kraje sklepneme paličkou k sobě.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na poctivý holandský řízek

2
Kapsy položíme na dno máslem nebo olejem vymazaného pekáčku a obsypeme je pokrájenými bramborami s tence krájenými plátky česneku a zbylou šunkou. Vše zalijeme smetanou, mírně osolíme, zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů cca hodinu.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Do receptu jsem použil jemně uzené, tepelně neopracované, šunkové kostky z Kauflandu, balení 125 gramů (v prodeji po dvou kusech) a chilli camembert.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová panenka s karamelizovanou mrkví a červeným zelím

Vepřová panenka s karamelizovanou…

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce

Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hermelín Máslo Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sušená šunka Vepřové maso

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Vajíčková pomazánka II.

Vajíčková pomazánka II.

Píchaná buchta

Píchaná buchta

Olivová pomazánka

Olivová pomazánka

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

119
Dýňová tortila
Dýňová tortila
113
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
76
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
75
Máslové řízky
Máslové řízky
53
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Vepřové jehly s jablky
Vepřové jehly s jablky
Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Vepřové kapsy pod sýrovou peřinou
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové…
Vepřové kari
Vepřové kari
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno marinované
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno mňam
  • Recepty.cz
  • Vepřové kapsy ve smetanových bramborách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact