Do kotlet prořízneme kapsy, pak jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, pokrájíme na plátky a dáme orestovat na pánev s 3 lžícemi rozpáleného oleje, pak osolíme, necháme zchladnout. Do každého plátku šunky zabalíme 1 - 1 a půl lžíce žampionů, srolujeme a vložíme do každé kapsy, okraje ještě poklepeme, aby se spojily, nemusíme pak používat proti rozbalení jehlice ani párátka. Zbylé žampiony dáme stranou a na pánev přidáme trošku oleje, rozpálíme a opečeme zvolna kapsy z obou stran.
2
Hotové přendáme na talíř a každou posypeme (ještě horkou) sýrem. Žampiony vrátíme do výpeku z kotlet, přidáme 4 lžíce vody, necháme přejít varem a šťávou s žampiony přelijeme kapsy se sýrem.