• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Napište svůj komentář k receptu

Vepřové bylinkové kostky v cibuli

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 750
      g vepřové maso plec, krkovice...
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • 200
      g cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • snítka tymiánu
    • rozmarýn snítka
    • sádlo nebo olej
    • vývar nebo černé pivo na podlévání

Postup přípravy receptu

1
Vepřové maso pokrájíme na kostky nebo plátky, osolíme, opepříme a na roztopeném sádle ho osmažíme dozlatova.

RADA: Jak na dokonalé trhané vepřové

2
K osmaženému masu přisypeme pokrájenou cibuli, nasekaný česnek a drcený kmín dle chuti a bylinky. Smažíme do té doby, než cibule zesklovatí, pak zaklopíme a dusíme za občasného podlití vývarem nebo černým desetistupňovým pivem a promíchání, pod poklicí, na mírném ohni nebo v troubě do změknutí masa. Podléváme jen malým množstvím tekutiny a raději vícekrát, aby se vytvořil cibulovo-bylinkový sos.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Pokud budeme dusit bylinkové kostky v troubě, doporučuji na posledních cca 25 minut přidat k masu i řádně očištěné menší brambory, které s masem dopečeme-dodusíme doměkka. Pokud budeme dusit v hrnci, podáváme maso se šťouchanými brambory, noky nebo gnocchi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené pepřové karé v cibuli

Dušené pepřové karé v cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Gyros krkovice na cibuli

Zázvorová žebírka na cibuli

Zázvorová žebírka na cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Pepř mletý Rozmarýn Sádlo Snítka tymiánu Sůl Vepřové maso Vývar

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušená rýže

Dušená rýže

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Domácí veka

Domácí veka

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Panna cotta s malinovou omáčkou

Panna cotta s malinovou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Lotrinský koláč

Lotrinský koláč

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

36
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
24
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
22
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
15
Sedlácké brambory s bryndzou a slaninou
Sedlácké brambory s…
13
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Brzobohatá shodila masku: VYHROCENÉ EMOCE A PAK POTOKY SLZ

Brzobohatá shodila masku: VYHROCENÉ EMOCE A PAK POTOKY SLZ

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 2. 10. 2025: Kdo dnes bude v centru pozornosti a kdo se vrhne do výzev?

Denní horoskop na čtvrtek 2. 10. 2025: Kdo dnes bude v centru pozornosti a kdo se vrhne do výzev?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Jiří Krampol (†87) je dva měsíce po smrti a… Objevila se jeho závěť!

Jiří Krampol (†87) je dva měsíce po smrti a… Objevila se jeho závěť!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové bavorské závitky
Vepřové bavorské závitky
Vepřové Cordon Bleu
Vepřové Cordon Bleu
Vepřové dušené v zelenině
Vepřové dušené v zelenině
Vepřové grilované špízy na Firewire
Vepřové grilované špízy na Firewire
  • Recepty.cz
  • Vepřové bylinkové kostky v cibuli
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact