Bylo to výborný :) určitě udělám víckrát
Ahoj zdravim všechny, živáň jsem si dával v jedný kolibě přímo v Tatrách a úplně mě uchvátilo jak stačí málo "obyčejných" surovin a vykouzlí úplnou šťavnatou lahodu. Ty suroviny se ale trošku lišily a proto Vám to tady napíšu. postup je asi stejnej dá se to do alobalu a peče (nejlépe na ohni respektive žhavém uhlí). Ale bylo tam Rajče,Paprika,Brambora,Gazdovská slanina(ta co voní kouřem jako domácí),Cibule,Vepřová kotletka ale hlavně asi lžíce BRYNDZY, která to jídlo posílá uplně do nebezkýho levelu. Sakra už zase slintám nad tou představou . Čau
já to dělám bez brambor jen maso vepř.hov. salám klobása a zaleju ještě směsí z červenýho vína hořčice a kečupu moc dobrý :-)
vynikající, chválím a dávám za 1, moc jsme si pochutnali a určitě jsem nedělala naposled :-)
moc jsem si pochutnala. Hned jak jsem to vytáhla z trouby, uvědomila jsem si, že tohle dělává táta
Já nevím,nemělo by to být předem naložené v divokém koření a zalité trochou červeného vínka?
Pro chlapy doporučuju přidat polévkovou lžíci piva ať nevyteče a přidat rozkrojenou feferonku.
moje žena je kopto proto jsme se pripojily aby uvařila neco dobreho karel
nedávno jsme mohli poprvé ochutnat,můžeme doporučit,výborná chuť
je to asi super, ale viděla bych ty brambory spíš na 2 cm a ne 2 mm, je to možné udělat i z kuřecího masa potřeného kremžskou hořčicí - taky dobrý