Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mirka
|26. 3. 2017 16:10
Honziku, proc se tady zbytecne ztrapnujes? Copak tady nekdo pise o podlevani vyparenou vodou?
PetraV
|7. 1. 2017 13:20
Díky za super recept. Maso je daleko lepší než když se peče v marinádě od začátku. Podlít stačí jen trochu, přikryté maso pustí dost vlastní šťávy.
honza
|10. 12. 2016 10:36
jak muzu neco podlevat vyparenou vodou???? Kde ji mam jako vzit?
Martina
|15. 10. 2015 20:25
Jsou fenomenální :-) úžasné výborné ;-)
Petju
|4. 10. 2015 19:40
Super, diky!
anthrax
|9. 6. 2015 14:51
Výborný! 8-) :-))
mmelinda
|4. 6. 2015 20:20
.....já dělám žebírka kapku jinak. Místo 2x 45 minut pečení pod poklopem je uvařím v tlakáči (jako na vepřovou polévku, ale bez kořenové zeleniny) asi 40-45 min do měkka (maso ale nesmí odpadávat od kosti) a pak postupuji úplně stejně s opékáním žebírek bez poklopu jak je zde uvedeno. Marináda je výborná a žebírka jsou pak jedna báseň......tím tlakáčem prostě šetřím čas a výsledek je mňamózní.
Marťan
|15. 3. 2015 21:51
Ahoj, to se to opravdu peče takhle dlouho? Nevysuší se to za tu 1, 5h než se to pomaže rou marinádou? :-/
Denisa
|13. 3. 2015 12:36
ja delala z 1kg zebirek a vše podle oka aby bylo marinady dost a je to fakt luxusni!! :-P
Super recept! Zebra jsem ani podlevat nemusela, protoze prikryte pustily dostatek stavy. Celkove jsem to pekla asi o deset minut dele a jeste jsem to nechala 7 minut dojit v troube (pekla jsem dve cela zebra). Marinada byla vyborna, i kdyz jsem si ji musela udelat podle oka. Celkove jsem udelala asi jedno deci marinady a bohate to stacilo. Muj pomer byl dva strouzky cesneku (najemno nasekany), troska citronove stavy, lzicka Worcesterove omacky, lzice az lzice a pul kecupu a zbytek medu a troska soli. Jak jsem to jeste nechala chvili dojit v troube, marinada zhoustla a krasne se tahla. Urcite zase brzy vyzkousim! Chutne a jednoduche! ;-)
Darina
|12. 5. 2011 13:56
Super, nejdříve jsem byla na rozpacích z počátečního pečení bez marinády,ale konečný výsledek luxusní. Velký úspěch doma: :-)
matěj
|9. 4. 2011 20:52
bezchybný a jednoduchý a protože mam rád ostřejší,přidal jsem pimento:-)
v marinádě se to nedělá celou dobu proto, že by se Ti to spálilo,bylo by to hořký a musela by jsi to bohužel vyhodit. Marinádu fakt jen na poslednich 10 min, 5min z každé strany.