Páni!!!!! To byl dlabanec <3 ještě teď se olizujeme :-)
Prosím a nakolik stupňů je ze začátku pečete a jak dlouho než se udusí, děkuji :-)
prdopeč a jedlá soda jsou úplně něco jiného, nejbližší škrobu je hladká mouka, ale nebude to mít tu správnou konzistenci...
Prosím o radu, lze škrob něčím nahradit? (třeba PrDoPeč, jedlá soda..)
Skvělá obíračka, ještě teď pomlaskáváme.
bola to delikateska 8-)
Žádná věda a přitom naprostý luxus.
To byl požitek a né oběd, naprosto dokonalé. Děkuji, určitě nebyly naposledy. <:-)
Bez chybičky! Babička měla pravdu, když mi říkala, že to bude výborné :-) .
Prostě skvělé :-*
David mě tak navnadil,že nešlo je nezkusit no a famozní jsou bez debaty! :-))
Výborný, vyzkoušel jsem místo žeber bůček a byl famózní. omáčka je prostě super :-)
Vynikající :-* :-)) , na příště udělám takhle všechny a nebudu už sypat kořením z pytlíku.
moc dobré, palec nahoru!
Líbí se mi vaše recepty, jsou výborné, rychlé a vyzkoušené. Žebírka taky neměly chybu. Hanka
Včera jsem je pekla. S ohledem na mužovu alergii jsem byla nucena med vynechat a vyšlo to na výbornou i bez něj. Olizovali jsme se až za ušima :-) .
Tohle je naprosto něco úžasného, dnes budu dělat už potřetí. Poprvé jsem dávala na krůtí maso (kosti), podruhé žebírka, dnes to bude kuře. Pokaždé to bylo skvělé, ta omáčka nám chutná víc jak samotné maso. Super, super, super. Už tam máte za 1 :-)
Lze vytisknout nebo nejlépe se rovnou zaregistrovat a uložit do své kuchařky ;-)
že sem lezu před obědem :'( , nedá se to poslat?
LIBILO SE MI ZE NEMUSIM ZEZACATKU HLIDAT MASO A PEKLO SE SAMO POD FOLII,CHUT KTEROU DOSTALY ZEBIRKA PO POTRENI A DOPECENI NEMUZU ANI POPSAT,BYLY DE-LUXE A URCO BUDOU VICKRAT NEZ JEDNOU ;-) :-P :-D :-D :-D :-D