• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 58
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřová žebírka
    • sůl
    • 100
      g kečup - jemný
    • 60
      g med
    • 2
      lžička zázvor strouhaný
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks cibule jemně pokrájená
    • 3
      lžíce citronová šťáva 2 - 3
    • 3
      stroužek prolisovaný česnek

Postup přípravy receptu

1
Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna táhneme asi 5 - 8 minut. Hotová žebírka odkryjeme, potřeme hotovou omáčkou a dopečeme bez alobalu ještě asi 15 - 20 minut.
2
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová žebírka Balkán

Vepřová žebírka Balkán

Vepřová žebírka - spareribs

Vepřová žebírka - spareribs

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pavelpaska | 19. 1. 2019 20:29

    Dal jsem vilc chilli, česneku i zázvoru a naředil pivem :)

  • Jana Šuťáková | 20. 12. 2016 18:05

    Páni!!!!! To byl dlabanec <3 ještě teď se olizujeme :-)

  • Martina | 27. 4. 2015 16:58

    Prosím a nakolik stupňů je ze začátku pečete a jak dlouho než se udusí, děkuji :-)

  • eva | 13. 3. 2015 15:53

    prdopeč a jedlá soda jsou úplně něco jiného, nejbližší škrobu je hladká mouka, ale nebude to mít tu správnou konzistenci...

  • Lůsy | 7. 2. 2015 12:12

    Prosím o radu, lze škrob něčím nahradit? (třeba PrDoPeč, jedlá soda..)

  • Kačka | 14. 1. 2015 16:58

    Skvělá obíračka, ještě teď pomlaskáváme.

  • igi | 3. 8. 2014 08:47

    bola to delikateska 8-)

  • V.Pokorná | 22. 12. 2013 17:58

    Žádná věda a přitom naprostý luxus.

  • Kristýna | 29. 8. 2013 14:39

    To byl požitek a né oběd, naprosto dokonalé. Děkuji, určitě nebyly naposledy. <:-)

  • Petra | 8. 4. 2013 19:27

    Bez chybičky! Babička měla pravdu, když mi říkala, že to bude výborné :-) .

  • Dája | 8. 2. 2013 13:06

    Prostě skvělé :-*

  • Rybářová | 28. 10. 2012 13:36

    David mě tak navnadil,že nešlo je nezkusit no a famozní jsou bez debaty! :-))

  • david hrabak | 27. 10. 2012 14:30

    Výborný, vyzkoušel jsem místo žeber bůček a byl famózní. omáčka je prostě super :-)

  • Pavla, Brocno | 8. 7. 2012 11:47

    Vynikající :-* :-)) , na příště udělám takhle všechny a nebudu už sypat kořením z pytlíku.

  • Schurzová | 25. 4. 2012 18:23

    moc dobré, palec nahoru!

  • H. Johánková | 9. 2. 2012 14:38

    Líbí se mi vaše recepty, jsou výborné, rychlé a vyzkoušené. Žebírka taky neměly chybu. Hanka

  • Vlaďka | 26. 1. 2012 10:34

    Včera jsem je pekla. S ohledem na mužovu alergii jsem byla nucena med vynechat a vyšlo to na výbornou i bez něj. Olizovali jsme se až za ušima :-) .

  • dospeta | 22. 1. 2012 10:40

    Tohle je naprosto něco úžasného, dnes budu dělat už potřetí. Poprvé jsem dávala na krůtí maso (kosti), podruhé žebírka, dnes to bude kuře. Pokaždé to bylo skvělé, ta omáčka nám chutná víc jak samotné maso. Super, super, super. Už tam máte za 1 :-)

  • Vlasta Novák | 19. 1. 2012 12:38

    Lze vytisknout nebo nejlépe se rovnou zaregistrovat a uložit do své kuchařky ;-)

  • žrout | 19. 1. 2012 10:53

    že sem lezu před obědem :'( , nedá se to poslat?

  • KAMCA | 28. 7. 2011 21:43

    LIBILO SE MI ZE NEMUSIM ZEZACATKU HLIDAT MASO A PEKLO SE SAMO POD FOLII,CHUT KTEROU DOSTALY ZEBIRKA PO POTRENI A DOPECENI NEMUZU ANI POPSAT,BYLY DE-LUXE A URCO BUDOU VICKRAT NEZ JEDNOU ;-) :-P :-D :-D :-D :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Kečup - jemný Med Prolisovaný česnek Škrob Sojová omáčka Sůl Vepřová žebírka Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Kubánský dort

Kubánský dort

Čokoládový Baileys

Čokoládový Baileys

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

18
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
16
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…
15
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
15
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
15
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Vepřová žebírka Balkán
Vepřová žebírka Balkán
Vepřová žebírka na asijský způsob
Vepřová žebírka na asijský způsob
Vepřová žebírka s čubricou na zelenině
Vepřová žebírka s čubricou na zelenině
Vepřová žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou
Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
  • Recepty.cz
  • Vepřová žebírka s medem a zázvorem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact