• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 58
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1500
      g vepřová žebírka
    • sůl
    • 100
      g kečup - jemný
    • 60
      g med
    • 2
      lžička zázvor strouhaný
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks cibule jemně pokrájená
    • 3
      lžíce citronová šťáva 2 - 3
    • 3
      stroužek prolisovaný česnek

Postup přípravy receptu

1
Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna táhneme asi 5 - 8 minut. Hotová žebírka odkryjeme, potřeme hotovou omáčkou a dopečeme bez alobalu ještě asi 15 - 20 minut.
2
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová žebírka Balkán

Vepřová žebírka Balkán

Vepřová žebírka - spareribs

Vepřová žebírka - spareribs

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pavelpaska | 19. 1. 2019 20:29

    Dal jsem vilc chilli, česneku i zázvoru a naředil pivem :)

  • Jana Šuťáková | 20. 12. 2016 18:05

    Páni!!!!! To byl dlabanec <3 ještě teď se olizujeme :-)

  • Martina | 27. 4. 2015 16:58

    Prosím a nakolik stupňů je ze začátku pečete a jak dlouho než se udusí, děkuji :-)

  • eva | 13. 3. 2015 15:53

    prdopeč a jedlá soda jsou úplně něco jiného, nejbližší škrobu je hladká mouka, ale nebude to mít tu správnou konzistenci...

  • Lůsy | 7. 2. 2015 12:12

    Prosím o radu, lze škrob něčím nahradit? (třeba PrDoPeč, jedlá soda..)

  • Kačka | 14. 1. 2015 16:58

    Skvělá obíračka, ještě teď pomlaskáváme.

  • igi | 3. 8. 2014 08:47

    bola to delikateska 8-)

  • V.Pokorná | 22. 12. 2013 17:58

    Žádná věda a přitom naprostý luxus.

  • Kristýna | 29. 8. 2013 14:39

    To byl požitek a né oběd, naprosto dokonalé. Děkuji, určitě nebyly naposledy. <:-)

  • Petra | 8. 4. 2013 19:27

    Bez chybičky! Babička měla pravdu, když mi říkala, že to bude výborné :-) .

  • Dája | 8. 2. 2013 13:06

    Prostě skvělé :-*

  • Rybářová | 28. 10. 2012 13:36

    David mě tak navnadil,že nešlo je nezkusit no a famozní jsou bez debaty! :-))

  • david hrabak | 27. 10. 2012 14:30

    Výborný, vyzkoušel jsem místo žeber bůček a byl famózní. omáčka je prostě super :-)

  • Pavla, Brocno | 8. 7. 2012 11:47

    Vynikající :-* :-)) , na příště udělám takhle všechny a nebudu už sypat kořením z pytlíku.

  • Schurzová | 25. 4. 2012 18:23

    moc dobré, palec nahoru!

  • H. Johánková | 9. 2. 2012 14:38

    Líbí se mi vaše recepty, jsou výborné, rychlé a vyzkoušené. Žebírka taky neměly chybu. Hanka

  • Vlaďka | 26. 1. 2012 10:34

    Včera jsem je pekla. S ohledem na mužovu alergii jsem byla nucena med vynechat a vyšlo to na výbornou i bez něj. Olizovali jsme se až za ušima :-) .

  • dospeta | 22. 1. 2012 10:40

    Tohle je naprosto něco úžasného, dnes budu dělat už potřetí. Poprvé jsem dávala na krůtí maso (kosti), podruhé žebírka, dnes to bude kuře. Pokaždé to bylo skvělé, ta omáčka nám chutná víc jak samotné maso. Super, super, super. Už tam máte za 1 :-)

  • Vlasta Novák | 19. 1. 2012 12:38

    Lze vytisknout nebo nejlépe se rovnou zaregistrovat a uložit do své kuchařky ;-)

  • žrout | 19. 1. 2012 10:53

    že sem lezu před obědem :'( , nedá se to poslat?

  • KAMCA | 28. 7. 2011 21:43

    LIBILO SE MI ZE NEMUSIM ZEZACATKU HLIDAT MASO A PEKLO SE SAMO POD FOLII,CHUT KTEROU DOSTALY ZEBIRKA PO POTRENI A DOPECENI NEMUZU ANI POPSAT,BYLY DE-LUXE A URCO BUDOU VICKRAT NEZ JEDNOU ;-) :-P :-D :-D :-D :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Kečup - jemný Med Prolisovaný česnek Škrob Sojová omáčka Sůl Vepřová žebírka Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi

Dort s vanilkovým krémem, jahodami a…

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Citronová poleva

Citronová poleva

Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy

Dipy ke grilovanému masu - z červené…

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

88
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…
86
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
62
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
61
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
55
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Vepřová žebírka Balkán
Vepřová žebírka Balkán
Vepřová žebírka na asijský způsob
Vepřová žebírka na asijský způsob
Vepřová žebírka s čubricou na zelenině
Vepřová žebírka s čubricou na zelenině
Vepřová žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebra s domácí BBQ omáčkou
Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou
Vepřová žebra s medovou-chilli marinádou
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
Vepřová živáňská pečeně v alobalu
  • Recepty.cz
  • Vepřová žebírka s medem a zázvorem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact