Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna táhneme asi 5 - 8 minut. Hotová žebírka odkryjeme, potřeme hotovou omáčkou a dopečeme bez alobalu ještě asi 15 - 20 minut.
Tohle je naprosto něco úžasného, dnes budu dělat už potřetí. Poprvé jsem dávala na krůtí maso (kosti), podruhé žebírka, dnes to bude kuře. Pokaždé to bylo skvělé, ta omáčka nám chutná víc jak samotné maso. Super, super, super. Už tam máte za 1 :-)
Lze vytisknout nebo nejlépe se rovnou zaregistrovat a uložit do své kuchařky ;-)
žrout
|19. 1. 2012 10:53
že sem lezu před obědem :'( , nedá se to poslat?
KAMCA
|28. 7. 2011 21:43
LIBILO SE MI ZE NEMUSIM ZEZACATKU HLIDAT MASO A PEKLO SE SAMO POD FOLII,CHUT KTEROU DOSTALY ZEBIRKA PO POTRENI A DOPECENI NEMUZU ANI POPSAT,BYLY DE-LUXE A URCO BUDOU VICKRAT NEZ JEDNOU ;-) :-P :-D :-D :-D :-D