podávame s brambory,ale kolínka jsou lepší,že? :-D :-P
Pro Janu Kutáčovou zkoušel jsem vařit podle tebe - kuřecí srdce a jsou fakt dobré děkuju za tip :-)
Místo srdíček jsem nakrájela na kostky kuřecí maso, protože když jsem manželovi oznámila co bude k obědu prohlásil, že půjde jíst do hospody :(
Sísa: psala jsem tady recept na srdíčkovo-žaludkovou omáčku(kuřecí)...Nebyl zatím zveřejněn,ale je velice podobný.Srdce a žaludky vařím v osolené vodě doměkka a pak na cibulce orestuji,přidám trochu vody ve které se vnitřnosti vařily a nakonec zahustím zakys.smetanou s trochou mouky,osolím,opepřím.Moc mi to chutná.Nesnáším" plíčka".Beru to jako takovou variaci na toto téma,která je moc chutná.:o)
Co takhle použít srdíčka kuřecí? Nezkoušel to někdo?
Já ještě dávám do srdíčkové omáčky tři lžíce zakys.smetany..o)