Maso rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, posypeme na nudličky nakrájenou šunkou a slaninou. Vejce rozmícháme se solí a na trošce oleje z nich uděláme smaženici. Vmícháme do ní hrášek a natřeme ji na plát masa.
2
Roládu stočíme, převážeme nití a na oleji opečeme ze všech stran. Potom podlejeme horkým vývarem, přikryjeme a pečeme asi 50 minut v troubě. Grilovací koření rozmícháme v trošce oleje, potřeme ním roládu a dopečeme bez přikrytí. Roládu necháme vychladnout, krájíme na plátky a podáváme se zeleninou.
3
Pokud chceme roládu teplou, tak ji nakrájíme a potom plátky ohřejeme v troubě nebo mikrovlnce. Studená roláda se krájí mnohem lépe.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|20. 3. 2006 13:31
Áno , pravdaže, iba ja tie rolády plním rôzne a nedávam vždy podobné ingrediencie, aby nevyzerali a nechutili rovnako. Mám rada, keď je to stále iná plnka : )))