Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín, podlijeme vývarem a přikryté dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme.
2
Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme nastrouhaný chléb rozmíchaný v pivě a chvíli povaříme. Poté šťávu procedíme, vložíme zpět maso, prohřejeme a okořeníme pepřem a solí. Podáváme s brambory nebo rýží.
je to výborné....chleba jsem na drobno nakrájela, namočila a pak po vyjmutí masa povařila, a nakonec šťávu i s chlebem rozmixovala, takže se zahustila a bylo to supr, k tomu brambory na kašičku. Manžel chválil, děti jedly, jsem spokojená <3
Lenka
|20. 6. 2007 18:52
to pivo tam není skoro vůbec cítit ale jinak moc dobrý...