vypadá to opravdu moc dobře,určitě vyzkouším...... :-)
Mám doma rozmarýn v květináči, tak se chci jen zeptat jaké množství je svazek? /odměřeno třeba na polevkové lžíce/. Díky
vypadá to moc dobře, jen podle obrázku tam není šalotka, ale jarní cibulka :-)
Naprosto delikátní! :-) Jednoduché, udělá se samo a ve výsledku velmi chutné. Dávám 1* :-)
Naprostá lahůdka, právě jsme dojedli. Maso jsem naložila přes noc do rozmarýnu, soli, pepře a oleje a dopoledne dala do trouby. Vývar jsem přilila zároveň s brambory a šalotkou, a poslední půl hodinu nechala péct odkryté. Pečínka byla krásně opečená, uvnitř šťavnatá, maso měkkoučké a šťáva v hrnci super. Dávám do oblíbených a budeme dělat častěji!
Výborná,voňavá pečínka.Dávám 1.
Mám doma kus krkovice a právě přemýšlím,co s ní.Toto vypadá moc zajímavě.Vyzkouším a pak napíšu.
Úžasný, voňavý nedělní oběd! Trochu s napětím jsem očekávala, jestli se brambory upečou akorát s masem, ale přesně to vyšlo :-). Nejvíc se mi na receptu líbí, že se všechno nahází do jednoho pekáče a jen sem tam se obrátí maso. Rozmarýn jsem použila čerstvý, dnes už se dá naštěstí sehnat i v obyčejné Delvitě.
To zní velice dobře. Jdu se do toho pustit, akorát rozmarýn bude sušenej
Opraveno.
Tak je to tymian nebo rozmaryn?