I panenka je někdy ve slevě, tak se dá koupit za rozumnou cenu.
Bohužel nezbývá než souhlasit
Trošku ne zrovna šťastný pokus o kulinåřství... :-( :-|
Tak si najdi jiný recept z jiného druhu masa a nehudruj... :D
Tak takové recepty vůbec nevyhledávejte, když na to nemáte. Jinak dobrý tip s tou omáčkou od vitany, ještě jsem neměla ale vyzkouším ;-)
Milý Anonyme, ono taky záleží pro kolik lidí vaříš. Pokud je to pro dva, určitě si množství ingrediencí přizpůsobíš podle svého. Pokud je to pro 5 lidí, už to tak finančně náročné není, pokud podělíš cenu potravin počtem strávníků. Taky už se mi stalo, že u některých mých receptů se nelíbila falešná svíčková nebo u sýrové pomazánky, že vyjde draho. Jsem zvyklá vařit pro hodně lidí, každý si přece recept může přizpůsobit sám sobě a i ta falešná svíčková se dá nahradit hovězím zadním. Nejsem autor tohoto receptu, ale takové poznámky mi vadí....
Kilogram vepřové panenky stojí cca 160-170 Kč. Hovězí zadní často až 140 Kč, o roštěné nemluvě. Jehněčí většinou více než 200 Kč a telecí téměř 400 Kč. Nemusíme jí kupovat hned celé kilo, pokud nás doma není tucet!
Podle mě, si tento recept může dovolit jen "milionář". 1 kg panenky . . . . .
Kdy a jak se, prosím, použije Indická omáčka? (Neznám tento výrobek). Děkuji za odpověď.
Bohužel je tady zajímavý jen název. Koupit hotovou omáčku a hodit hranolky do friťáku není žádný recept !