• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová játra (játra) nebo drůbeží
    • 1
      lžíce škrobová moučka
    • 1
      ks vejce
    • zázvor - mletý
    • olej
    • 300
      g pórek světlé části
    • 2
      ks cibule
    • červená paprika kousek
    • 1
      špetka cukr
    • 2
      lžíce víno
    • česnek
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • petrželka
    • ořechy nebo mandle

Postup přípravy receptu

1
Játra odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky.
2
Škrobovou moučku rozmícháme se lžičkou vody, vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet.
3
Pak je vložíme na velkou pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme asi 2 minuty. Přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a pórek, na nudličky nakrájenou papriku a rozetřený česnek a opékáme další 2 minuty. Ochutíme cukrem, vínem a sojovou omáčkou, osolíme, přidáme nakrájená ořechová jádra a lžíci vody a krátce podusíme. Nakonec ozdobíme petrželkou a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • north face clearance online | 6. 10. 2013 09:56

    travel.state.gov. The application period is from early October by way of early December of each year. Which is the only time individuals can enter.Just about every family members in the United states of america has a minimum of a single member, now or in the previous north face clearance online http://www.ezekr.org, who came from one other nation. Even American Indians may have immigrant ancestors by way of marriage.The United states of america is one of the couple of industrial countries with a expanding population. The main cause is immigration. Right now America has just over 3 hundred million individuals. A brand new report says if present development prices continue, the nation will have four north face clearance online http://www.ezekr.org hundred thirty-eight million in two thousand fifty.

  • Klára | 13. 3. 2011 11:55

    dělalal jsem drůbeží, vínem ani sojovkou jsem nešetřila, bez papriky - manžel nemá rád a vynikající, doporučiji

  • Daniela Burdová | 17. 10. 2007 12:25

    Dala jsem podstatně více červeného vína i sójovky, bylo to skvělé. Myslím, že ne všechna jídla a la Čína musejí být pikantní, tato sladkokyselá varianta byla vynikající a všem moc chutnala.

  • FSK | 4. 8. 2004 08:55

    Myslím že červené ,tak ako som urobil ja.Ale dve lyžice vína to je málo !Mal som k dispozícii kruti játra..Ale v lyžičke vody rozmiešať lyžicu solamylu ?A bolo to málo pikantné i ked som tam dal 6stručkov cesnaku -

  • Adlet Blahu | 19. 3. 2004 09:09

    červené nebo bílé víno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Cukr Olej Ořechy Petrželka Pórek Škrobová moučka Sojová omáčka Sůl Vejce Vepřová játra Víno Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová vánočka

Tvarohová vánočka

Kuřecí kari s rýží

Kuřecí kari s rýží

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Játra (nejen) se žampiony

Játra (nejen) se žampiony

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

38
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Míša řezy
Míša řezy
18
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak se dají zpracovat
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak…
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
AHA.cz Zpověď nemocné Konvičkové z vozíčku: Nadávají mi kvůli vzhledu!

Zpověď nemocné Konvičkové z vozíčku: Nadávají mi kvůli vzhledu!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Ženy.cz Odvrácená strana žen-superhrdinek. Když je síla vaše největší slabina

Odvrácená strana žen-superhrdinek. Když je síla vaše největší slabina

Blesk.cz Pohlreich jde nakonec k volbám: Po 4 dnech ve tmě jsem prozřel!

Pohlreich jde nakonec k volbám: Po 4 dnech ve tmě jsem prozřel!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact