• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová játra (játra) nebo drůbeží
    • 1
      lžíce škrobová moučka
    • 1
      ks vejce
    • zázvor - mletý
    • olej
    • 300
      g pórek světlé části
    • 2
      ks cibule
    • červená paprika kousek
    • 1
      špetka cukr
    • 2
      lžíce víno
    • česnek
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • petrželka
    • ořechy nebo mandle

Postup přípravy receptu

1
Játra odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky.
2
Škrobovou moučku rozmícháme se lžičkou vody, vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet.
3
Pak je vložíme na velkou pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme asi 2 minuty. Přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a pórek, na nudličky nakrájenou papriku a rozetřený česnek a opékáme další 2 minuty. Ochutíme cukrem, vínem a sojovou omáčkou, osolíme, přidáme nakrájená ořechová jádra a lžíci vody a krátce podusíme. Nakonec ozdobíme petrželkou a podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • north face clearance online | 6. 10. 2013 09:56

    travel.state.gov. The application period is from early October by way of early December of each year. Which is the only time individuals can enter.Just about every family members in the United states of america has a minimum of a single member, now or in the previous north face clearance online http://www.ezekr.org, who came from one other nation. Even American Indians may have immigrant ancestors by way of marriage.The United states of america is one of the couple of industrial countries with a expanding population. The main cause is immigration. Right now America has just over 3 hundred million individuals. A brand new report says if present development prices continue, the nation will have four north face clearance online http://www.ezekr.org hundred thirty-eight million in two thousand fifty.

  • Klára | 13. 3. 2011 11:55

    dělalal jsem drůbeží, vínem ani sojovkou jsem nešetřila, bez papriky - manžel nemá rád a vynikající, doporučiji

  • Daniela Burdová | 17. 10. 2007 12:25

    Dala jsem podstatně více červeného vína i sójovky, bylo to skvělé. Myslím, že ne všechna jídla a la Čína musejí být pikantní, tato sladkokyselá varianta byla vynikající a všem moc chutnala.

  • FSK | 4. 8. 2004 08:55

    Myslím že červené ,tak ako som urobil ja.Ale dve lyžice vína to je málo !Mal som k dispozícii kruti játra..Ale v lyžičke vody rozmiešať lyžicu solamylu ?A bolo to málo pikantné i ked som tam dal 6stručkov cesnaku -

  • Adlet Blahu | 19. 3. 2004 09:09

    červené nebo bílé víno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Cukr Olej Ořechy Petrželka Pórek Škrobová moučka Sojová omáčka Sůl Vejce Vepřová játra Víno Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Čokoládový dort IV.

Čokoládový dort IV.

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Posvícenské koláče z r. 1900
Posvícenské koláče z r.…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Slaný závin s vinnou klobásou
Slaný závin s vinnou…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Love Island plný bývalých Dominique Alagii: Dorazí i Ben Cristovao?

Love Island plný bývalých Dominique Alagii: Dorazí i Ben Cristovao?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact